HERE-WE-GO! – FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 28.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2024. január 28-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Moise Kean kölcsönben az Atlético Madrid játékosa lesz, az üzlet megköttetett, HERE-WE-GO! A Juventus és a Matracosok teljes körű megállapodást kötöttek a támadóról, aki júniusig csatlakozik a madridi gárdához, 500 ezer euróért cserébe. Az üzlet nem tartalmaz majd vételi opciót, az orvosi vizsgálatokra pedig a következő két napban fog sor kerülni. 
  • Fabrizio Romano: A Juventus folyamatosan tárgyal Felipe Anderson képviselőivel, mivel a klub továbbra is potenciális igazolásként tartja számon a nyáron szabadügynökké váló brazilt. A Bianconeri legkésőbb februárig szeretné lezárni a megállapodást. 
  • Fabrizio Romano: Nem biztos, hogy Massimiliano Allegri lesz a Juventus mestere a következő szezonban, ám sok mindentől függ, hogy milyen sors vár a szakemberre. 
  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri hamarosan kölcsönben, vételi opcióval szerződteti a Palmeiras tizenkilenc esztendős belső védőjét, Pedro Felipét, aki a Next Gennél kap majd lehetőséget. 
  • Romeo Agresti: Moise Kean az Atlétinél folytatja a szezon hátralévő részében. 
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy a lehető legrövidebb időn belül szeretné megszerezni Pedro Felipét. Az orvosi vizsgálatokra hétfőn, vagy kedden kerülhet majd sor. 
  • Sky Sport Italia: Federico Bernardeschi nem fog visszatérni a Juventushoz idén télen. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2024. január 28-án, 00:00-kor.