FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január 20.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2024. január 20-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Az Atlético Madrid és az Al-Ittihad továbbra is tárgyalnak Ángel Correa helyzetéről. Bár a felek között nem elhanyagolható távolság áll fenn a transzferdíj kapcsán, az egyeztetések folytatódtak, miközben az argentin arra vár, hogy mielőbb Szaúd-Arábiába igazoljon. A Matracosok továbbra is Moise Keant igazolnák le a dél-amerikai helyére, akinek kölcsönvételéről már megállapodtak a Juventusszal. 
  • Fabrizio Romano: Tiago Djalò vasárnap repül Torinóba, ahol hétfőn esik majd át a szükséges orvosi vizsgálatokon. A védő 2028-ig fog aláírni, a Lille pedig 3,5 millió eurót kap érte. A portugál biztosan a csapat keretében fog maradni, s nem távozik kölcsönben. 
  • Nicolò Schira: Moise Kean egyetlen lépésre áll attól, hogy kölcsönben az Atlético Madridhoz igazoljon. Az Al-Ittihad új ajánlatot fog tenni a spanyol klubnak Ángel Correáért, akivel már elvi megállapodást kötött egy 2027-ig szóló szerződésről. 
  • Nicolò Schira: Az elmúlt hetekben öt klub is megkereste Keant, aki mindvégig az Atléti ajánlatát részesítette előnyben. Az olasz támadó átigazolása a nyáron újraindíthatja a tárgyalásokat a madridi klub és a Juve között Rodrigo De Paul ügyében. 
  • Nicolò Schira: Alex Sandro a nyáron távozni fog a Juventustól. 
  • Nicolò Schira: A Napoli hamarosan lezárja a korábban az Öreg Hölgy által is kiszemelt Matija Popović leigazolását, aki a következő fél évet kölcsönben a Frosinone gárdájánál fogja tölteni. A szerb 2029-ig ír majd alá a délolasz klubhoz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2024. január 20-án 00:00-kor.