FRISSÍTVE 12:29-kor – Mercato-hírek (január 14.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2024. január 14-ének legfontosabb hírei.

10:09

  • Fabrizio Romano: A Juventus minden részletre kiterjedő megállapodást kötött Vasilije Adžić klubjával, a felek pedig kicserélték egymás között a szükséges dokumentumokat. A montenegrói reménység kedden repül majd Torinóba, ahol szerdán fog átesni az orvosi vizsgálatokon, s írja alá szerződését a gárdával. A kedd esti, Sassuolo elleni mérkőzést már a stadionból tekintheti meg. 
  • Romeo Agresti: Valóban nyílt párbeszéd áll fenn a Juventus és Jordan Henderson ügynökei között. A következő órákban újabb kapcsolatfelvétel várható. A Bianconeri szeretné alaposan felmérni a helyzetet, mielőtt további lépéseket tenne az ügyben. 
  • Florian Plettenberg: Az elmúlt napokban közvetlen kapcsolat állt fenn a Juve és a Nottingham Forest középpályása, Orel Mangala között. Az Öreg Hölgy továbbra is érdeklődik a belga iránt, akit egy fél éves kölcsönben, vételi opcióval igazolna le, ám arról, hogy a klub valóban lépéseket tesz-e érte, Massimiliano Allegri fogja meghozni a végső döntést. A Napoli az elmúlt napokban hivatalos ajánlatot nyújtott be Mangaláért, míg a Galatasaray szintén próbálkozott, ám a törökök megkeresését az angol együttes visszautasította. 
  • Sky Sport Italia: Henderson egy 18 hónapos kölcsön keretében csatlakozna a Juventushoz, míg a klub csak egy 6 hónapra szóló kontraktus révén lenne hajlandó leigazolni őt. 
  • Alfredo Pedullà: A Zebrák hajlandók lennének belemenni Henderson 18 hónapra szóló kölcsönvételébe. A torinói klub nem fizetne átigazolási díjat a labdarúgóért, s csak 1,5 millió eurót kellene állnia a középpályás gigászi, 35 millió eurós béréből. Max Allegri jóváhagyta a játékost és az üzletet, s immár a Liverpool korábbi csapatkapitánya az első számú célpontja a középpálya megerősítésére. Henderson szintén a Bianconerit akarja, a tárgyalások pedig előrehaladott fázisban vannak. 

12:23

  • Gianluca Di Marzio: Tiago Djalò jövő héten kedden, vagy szerdán orvosi vizsgálatokra érkezik majd Torinóba. A Juve 3,5 millió eurót és további, maximum 3,5 millió eurónyi bónuszösszeget fizet a Lille csapatának a védőért, miközben a francia klubot egy jövőbeli értékesítés transzferdíjának 10%-a is megilleti majd. A portugál játékos jóváhagyta a Bianconeri által kínált szerződést, melynek alapján 2028 júniusáig fogja elkötelezni magát a Zebrák mellett. 
  • Romeo Agresti: Megszületett a teljes, mindenre kiterjedő egyezség a Juve és Tiago Djalò között. A portugál hamarosan hivatalosan is az Öreg Hölgy labdarúgója lesz. 

12:29

  • Fabrizio Romano: Tiago Djalò a Juventus játékosa lesz, az üzlet megköttetett, HERE-WE-GO! A felek között létrejött a szóbeli megállapodás, míg a hivatalos szerződések előkészítése folyamatban van, a dokumentumok hamarosan készen állnak majd az aláírásra. A portugál 2028-ig ír kötelezi el magát a fekete-fehérek mellett, a Lille pedig 3,5 millió eurónyi fix összeget + 10%-os részesedést kap a védő esetleges jövőbeli eladásából. Az orvosira szerdán fog sor kerülni. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2024. január 14-én, 12:29-kor.