Lichtsteiner: "Allegri tudja hogyan kell a győzelmet szállítani"

image_2023-11-11_222233497.pngA tegnapi Juventus-Cagliari mérkőzés során több híres sportoló is jelen volt a stadionban. Idén Torinóban rendezik a 2023-as évet lezáró ATP Finals tornát, ennek okán kilátogatott a mérkőzésre minden idők egyik legnagyobb teniszezője Novak Đoković, hogy köszönthesse két honfitársát. Nole mellett a Juventus két korábbi játékosa, Stephan Lichtsteiner és Sami Khedira is megtekintették a találkozót, ráadásul a kezdőrúgás előtt üdvözölték régi edzőjüket is. A svájci hátvéd hosszú idő után tért vissza egykori sikereinek színhelyére, melynek apropóján egy rövid interjút adott a DAZN-nak.

DAZN: Mit jelent számodra visszatérni a stadionba?

Stephan Lichtsteiner: Rengeteg érzelem kavarog bennem, hét évet töltöttem itt, az utóbbi időben nem tudtam visszajönni, ezért jó visszatérni ebbe a környezetbe.

D: Mit mondtak neked a csapattársaid? Allegri lehet a Juve legjobbja?

SL: Igen, nyilvánvalóan tudja, hogyan kell csapatot létrehozni, tudja, hogyan kell győzelmet aratni, nagyszerű edző, és minden csapattal jól boldogul.

D: Van valami hasonlóság az első, Conte alatti Juve és a mostani között, amely annyi fiatalt indít útjára?

SL: Nagyon jó dolog, hogy fiatalokat látunk itt Olaszországban, mert ez nem megszokott az országban. Aztán nyilván a kupák nélkül ez előny.

D: Volt már alkalmad beszélni a csapattal?

SL: Nem sok olyan játékos van, akivel még csapattársak voltunk, majd később meglátjuk.