Donny Huijsen: "Örülök, hogy Allegri a fiam edzője"

huijsen_father.jpgAz Öreg Hölgy ifjú holland tehetsége, Dean Huijsen édesapja, Donny Huijsen rövid interjúval szolgált a La Gazzetta dello Sport hasábjain. Elmondása szerint fia remekül érzi magát a Bianconeri mezében, és csapat mestere, Massimiliano Allegri sokat tesz azért, hogy az ifjú védő mihamarabb a nagyok között szerepelhessen. Az alábbiakban ezen nyilatkozat részleteiről olvashattok.

Arról, hogy a család mennyire szeret Olaszországban élni, illetve, hogy az ifjú talentum hogy viszonyul az új környezethez, így nyilatkozott a büszke édesapa:

"Dean nagyon boldog a Juventusnál, emellett mi, a család  is jól érezzük magunkat itt, szeretünk Olaszországban élni. A Juve egy hatalmas és fantasztikus klub, mindemellett pedig egy igazi család. Szóval szeretünk itt lenni, és Dean rengeteget tanul.

Allegri sokat beszél a pályán és azon kívül is, az utolsó nagy lépésre készíti fel Deant, hogy a nagy csapat részévé válhasson. Most meg kell tapasztalnia az ifjúsági és a profi futball közötti különbséget, de ez egy olyan út, amelyen napról napra tanulhat valami újat. Nagyon elégedettek vagyunk a mesterrel, és reméljük, hogy Dean hamarosan hivatalosan is debütálhat a nagycsapatban."

A Juve első keretének a jelenlegi szezonban már tagja a szintén hatalmas tehetségnek kikiáltott Kenan Yıldız is, akivel a holland fiatal baráti kapcsolatban áll. 

„Nagyon örülök annak, hogy mindig együtt vannak, és Deannek nagyon jót tesz, hogy ő is az első csapatban van, és ez fordítva is igaz Kenanra vonatkozóan. Mindig azzal viccelünk, hogy ők férj és feleség. Kenan is szuper kedves srác, aki jobb játékos akar lenni, így sokat segítenek egymásnak a fejlődésben.

Volt néhány nagy klub is, akik szorosan követték a helyzetet, de a valóságban esélyük sem volt. Az egyetlen klub, amelyiknek tagjai szerettünk volna lenni, az a Juve, és úgy gondoljuk, hogy nem is lehetnénk ettől jobb helyen, mint itt. Arról álmodunk, hogy kezdő lesz a Juventusnál, és talán egy napon még kapitány is, és sok trófeát nyerhetnek majd. Nincs olyan vágyunk, melynek a Juventus nem része" – válaszolt a korábbi Juventus mellett történő döntés okait, illetve az esetleges szerződéshosszabbítást taglaló kérdésekre Donny Huijsen.