Adani: "A Juventus egyértelműen változtatott a hozzáállásán"

adani.jpgA Juventus a Serie A negyedik fordulójának nyitómérkőzésén nyújtott meggyőző teljesítménye kapcsán Lele Adani osztotta meg a gondolatait a La Domenica Sportiva követői számára, szavai alább olvashatóak.

"A Juventus hozzáállása egyértelműen megváltozott. A minőség sosem volt kérdéses, olyannyira nem, hogy még ha a csapat lényegében gyengült a mercato során, ez nem látható. Méghozzá annyira nem, hogy ha változtatnak a mentalitáson, megfűszerezik egy kis bátorsággal és győzni akarással, akkor a múlt nagy csapatainak erényei köszönnek vissza.

Ha pedig így lépnek pályára, akkor a rajongók is visszatérnek majd a lelátókra, mert végre jól érezhetik magukat meccs közben, a stadion zeng a szurkolói daloktól, melynek következében a csapat gólra törően játszhat és nem elégszik meg csupán egy találattal, hajt a következőkért; ez pedig egy öngerjesztő folyamat.

Az Inter után a Juventusnak lenne a legjobb csapata? Ez így volt az elmúlt években is. Tavaly ott volt nekik Di María és Paredes is, a két világbajnoknak azonban nem volt maradása. Allegri visszatérése óta, az elmúlt két évben is fontos csapat volt a Juventus, de a megfelelő teljesítménnyel mindig adósak maradtak. Ha kicsit jobban szét nézünk a csapat körül, akkor megláthatjuk, hogy igazán jól csupán nagyon kevesen teljesítettek.

Danilo és Rabiot mindenképp, de több ilyen játékost nehéz lenne megnevezni. Ha a Juve minden játékosa hasonlóan magas szinten teljesítene hétről hétre, ilyen mentalitással és hozzáállással lépnének pályára, akkor a klub nem elégedhet meg annyival, hogy elérjék a negyedik helyet" – összegzett Mauro.