HERE-WE-GO! – FRISSÍTVE 18:50-kor – Mercato-hírek (augusztus 30.)

mercato.pngBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. augusztus 30-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Kenan Yıldız hamarosan új, 2027-ig szóló szerződést fog aláírni a Juventusszal, miután a felek tegnap megállapodtak a kontraktus feltételeiről. A klub rendkívül nagy bizalommal tekint a török-német tehetségre, aki a szakértők szerint is kiváló képességekkel rendelkezik. 
  • Gianluca Di Marzio: A Lazio a tegnap reggeli órákban ismét felvette a kapcsolatot Leonardo Bonuccival. A Sasok mindenképpen le akarják igazolni az olasz védőt, ám ha ezt nem sikerül kivitelezniük, a Genoa is szóba jöhet a veterán labdarúgónál. 
  • Gianluca Di Marzio: Emil Holm az Atalanta játékosa lesz: a bergamóiak egy 2,5 millió eurót érő kölcsönért + 8,5 millió eurót érő vételi opcióért igazolják le őt. 
  • Romeo Agresti: Bonucci sosem mondott igent az Union Berlinnek, mivel mindig is a Lazio ajánlatára várt, miközben a Genoa továbbra is konkrét opciót jelent számára. 
  • Romeo Agresti: Filip Kostić többé már nem számít érinthetetlennek a Bianconerinél. A szerbért eddig csak kölcsönajánlatok futottak be, míg az Öreg Hölgy végleges eladásban gondolkodna. Ha a mercato utolsó napjaiban érkezik egy olyan megkeresés a játékossal kapcsolatban, ami kielégíti a klubot, a balkáni szélső távozni fog. 
  • Romeo Agresti: Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a Juve Cambiaso cseréjeként számol Samuel Iling-Juniorral. A tizenkilenc esztendős angolért több kölcsönajánlat is érkezett, egyebek mellett  Bologna csapatától, azonban az Öreg Hölgy kizárólag egy végleges ügylet keretében engedné el őt. A Zebráknak ki kell értékelniük a fiatal játékos szerződésével kapcsolatos helyzetet, ugyanis a szélső mostani kontraktusa csak 2025-ig érvényes. 
  • Romeo Agresti: Fabio Miretti egyre nagyobb valószínűséggel marad a Juventusnál, lévén, hogy Max Allegri nagy rajongója a fiatal olasznak. Az ifjú középpályás a dolgok jelenlegi állása szerint előkelő helyet foglal el a csapatrész hierarchiájában. 
  • Romeo Agresti: Marko Pjaca biztosan nem fog Törökországba szerződni, ugyanakkor a Rijeka nyílt párbeszédet kezdeményezett vele kapcsolatban az elmúlt órákban: a horvát klub egy három évre szóló megállapodást kínálhat a támadónak, a következő órák ugyanakkor döntő fontosságúak lesznek. 
  • Nicolò Schira: Weston McKennie továbbra is átadólistán van, s ugyanez vonatkozik Moise Keanre is. Ha valamelyik labdarúgó távozna, a klub minden bizonnyal igazolna egy új középpályást, vagy egy új támadót. Kean helyére Álvaro Morata lenne a legnagyobb favorit, miután a Sassuolo nem fogja elengedni Domenico Berardit ezen a nyáron. 
  • Nicolò Schira: Kostićot több Premier League-, és Bundesliga-klub is figyeli. A fekete-fehérek nagyjából 15-20 millió eurót kérnének a játékosért, azonban a külföldi együtteseken kívül egy olasz alakulat is érdeklődést mutat a szerb iránt, hiszen szívesen igazolnának egy bal szélső középpályást a mercato hátralévő részében. 
  • Nicolò Schira: Annak ellenére, hogy a Monza, a Lecce, a Bologna, és a Salernitana is érdeklődött Miretti iránt, az olasz a Juve kötelékében maradhat. Ugyanez vonatkozik Hans Nicolussi Cavigliára is, akinek helyzetét a klub januárban újra fogja értékelni. 

18:50

  • Fabrizio Romano: A Juventus hamarosan leigazolja a 2004-es születésű holland jobbhátvédet, Livano Comenenciát a PSV Eindhoven csapatától, HERE-WE-GO! A torinói alakulat nagyjából 3 millió eurót fizet majd a játékosért, aki a napokban átesik az orvosi vizsgálatokon is. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Öreg Hölgy Kenan Yıldız után Dean Huijsennel és Federico Gattival is hosszabbítani fog, miután a vezetőség mindkét védőre a jövő zálogaként tekint. A holland és az olasz egyaránt 2027-ig írhat majd alá a klubnál 
  • Romeo Agresti: Comenencia rövidesen megérkezik a Continassára. A holland tehetség a Next Gen gárdáját erősíti majd a következő idényben, mivel a vezetőség fokozatosan szeretné őt beépíteni az első csapatba. 
  • Romeo Agresti: A Juve tovább dolgozik a Pjaca-, és a Bonucci-ügyletek lezárásán. A horvát támadóért jelenleg a Rijeka van pole-pozícióban, míg az olasz védő kapcsán legutóbb a Roma érdeklődéséről lehetett hallani, miközben a Lazio és a Genoa is versenyben vannak. 
  • Romeo Agresti: Huijsen képviselői ma találkozót tartottak a Bianconerivel. A klub terve egyértelmű: szeretnének állandó helyet biztosítani a futballistának az első csapatban, ezért pedig további egy évvel megtoldanák a középhátvéd szerződését. 
  • Romeo Agresti: Marco De Graca 2026-ig hosszabbított a Juventusszal, akik ezt követően kölcsönadták őt az Amorebieta gárdájának. 
  • Nicolò Schira: A Juve a felnőtt keret labdarúgói mellett Luis Hasával is hoszabbíthat, aki ugyancsak 2027-ig írna alá. Az U19-es Eb legjobb játékosának megválasztott olasz számos európai klub érdeklődését vonta magára, ám a Zebrák szeretnék megtartani őt, mivel kivételes tehetségként tekintenek rá. 
  • Nicolò Schira: A Bianconeri főleg Huijsen miatt nem vásárolt új középhátvédet: a szakmai stáb bízik a hollandban, aki mindenképpen az első csapat játékosa lesz. 
  • Nicolò Schira: A fekete-fehérek előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Werder Bremennel a német klub húsz esztendős togói védekező középpályásért, Dikeni Salifouért, aki a Next Gen együtteséhez kerülhet egy kölcsön + vételi opciós konstrukció keretében. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. augusztus 30-án, 18:50-kor.