FRISSÍTVE 14:33-kor – Mercato-hírek (augusztus 25.)

mercato.pngBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. augusztus 25-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Gianluca Di Marzio: Max Allegri továbbra is szeretné leigazolni Romelu Lukakut, aki iránt az AS Roma többé már nem érdeklődik, lévén, hogy a Farkasok inkább Sardar Azmoun szerződtetésére koncentrálnának. 
  • Gianluca Di Marzio: Egyes információk szerint Mauricio Pochettini beszélni akar Lukakuval, akit szükség esetén visszaemelne a keretbe, s a mostani évadban is számolna szolgálataival, elsősorban Cristopher Nkunku súlyos sérülése miatt. 
  • Romeo Agresti: Hans Nicolussi Caviglia iránt három-négy olasz klub is érdeklődést mutat, ugyanakkor a Juve még nem döntött a fiatal középpályás sorsáról. A csapatrészből jelenleg ő távozhat a legnagyobb valószínűséggel, a Bianconeri viszont mindenképpen csak egy sima kölcsön által engedné el őt. 
  • Romeo Agresti: Az Öreg Hölgy illetékesei a szezon végén tárgyalóasztalhoz ülhetnek Daniele Rugani ügynökeivel, hogy átbeszéljék a védő esetleges szerződéshosszabbításának feltételeit. A klub fő terve az, hogy a kontraktus megtoldásával kevesebb anyagi terhet rójanak a kasszára a játékos fizetésének arányosabb szétosztása révén. 
  • Sky Sport Italia: A Juventus néhány további játékos értékesítése, vagy kölcsönadása után ismét ajánlatot tehet Lukakuért. 
  • Nicolò Schira: Az Atalanta érdeklődik Samuel Iling-Junior iránt, de a Juventus játékosért követelt, 20 millió eurós vételárát nagyon magasnak tartják. 
  • Nicolò Schira: Álvaro Morata szerződtetése nem tűnik túlzottan reális lehetőségnek. 
  • A Monza vezérigazgatója, Adriano Galliani: "Klubunk érdekelt Fabio Miretti kölcsönvételében, ám a Juve még nem döntött a labdarúgó sorsáról."

14:33

  • Fabrizio Romano: Az AS Roma felvette a kapcsolatot a Chelsea-vel Romelu Lukaku kölcsönben történő leigazolásának érdekében. A felek a kölcsön összegéről, továbbá a játékos fizetésének elosztásáról tárgyalnak, miközben a fővárosi klub a belga támadó végső döntésére vár. 
  • Gianluca Di Marzio: A Roma konkrét tárgyalásokat folytat a Chelsea-vel Lukaku kölcsönvételének céljából. A Farkasok azt szeretnék, hogy a Kékek kötelező vételi opció nélkül is átruházzák a támadó játékjogát. A Barcelona és a PSG ugyancsak figyeli a csatárt, ám a római alakulat kétségkívül előnyben van. 
  • David Ornstein: A Chelsea rájött, hogy nem fogja tudni véglegesen eladni Lukakut a nyáron, ezért pedig egy kölcsönügylet iránt is nyitottá váltak. A Juventus érdeklődése továbbra is fennáll, azonban a Roma jelentős előnyre tett szert. 
  • Nizaar Kinsella: Dušan Vlahović nagy valószínűséggel az Öreg Hölgynél fog maradni, mivel a torinói klub nem engedheti meg magának, hogy egyidejűleg állja a szerb és Lukaku fizetését. Az, hogy a két játékos egyszerre legyen a Bianconeri alkalmazásában, sosem volt reális lehetőség. 
  • Matt Law: Lukaku úgy döntött, hogy többé már NEM akar a Juventushoz igazolni, hiszen álláspontja szerint az együttes megváratta őt. A center arra kényszerítette a Chelsea-t, hogy gondolják újra kölcsönadásának lehetőségét. A belga támadó a Romát preferálja új alakulataként. 
  • Nicolò Schira: Max Allegri és Cristiano Giuntoli immár azon az állásponton vannak, hogy jobb döntés elengedni Lukaku szerződtetését, s megtartani Vlahovićot, valamint Federico Chiesát, akinek helyzete eddig is független volt a csatárdilemmától. 
  • The Telegraph: Lukaku türelmetlenné vált a Zebrákkal szemben, s eldöntötte, hogy nem fog a klubhoz igazolni, lévén, hogy a fekete-fehérek nem tartották be a neki tett ígéretüket. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. augusztus 25-én, 14:33-kor.