FRISSÍTVE 17:23-kor – Mercato-hírek (augusztus 20.)

mercato.pngBármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. augusztus 20-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Gianluca Di Marzio: Hans Nicolussi Caviglia várhatóan maradni fog a Juventusnál. 
  • Gianluca Di Marzio: Domenico Berardi nem lesz ott a Sassuolo keretében a mercato végéig, mivel a klub ezzel akarja elkerülni a játékos távozását. 
  • Nicolò Schira: Annak ellenére, hogy Giovanni Carnevali szavainak alapján Berardi többé már nincs a piacon, a tény, miszerint a játékos továbbra sem került vissza a Sassuolo keretébe, árulkodó jel lehet. A Juventus nem hajlandó eleget tenni a Neroverdi 30-30 millió eurós követelésének, s helyette inkább 20 millió eurót, s egy másik labdarúgót ajánlanának fel a szélsőért, ami viszont nem elégítené ki a zöld-feketéket. Az olasz a maga részéről változatlanul az Öreg Hölgynél akarja folytatni pályafutását, a Juve pedig arra törekszik, hogy néhány futballista távozását követően javítson az ajánlatán. 
  • Nicolò Schira: Moise Kean elhagyhatja a klubot a mercato végén, ugyanakkor kizárólag egy megfelelő ajánlat esetén. 
  • Nicolò Schira: A Monza továbbra is érdeklődik Fabio Miretti kölcsönvétele iránt. A Bianconeri még nem döntött a fiatal középpályás jövőjéről. 
  • Giovanni Albanese: Nicolussi Caviglia várhatóan a Zebráknál fog maradni a következő szezonban, ahol Manuel Locatelli cseréjeként fognak számolni vele. 
  • Giovanni Albanese: Max Allegri szeretné tovább szűkíteni a keretet, mivel egy 22-23 fős alakulattal akar együtt dolgozni. Minden Matías Soulé és Fabio Miretti kölcsönadását eredményezheti. 
  • A Frosinone sportigazgatója, Guidò Angelozzi: "Klubunk egyértelműen érdeklődik Kaio Jorge iránt, akit nagyon kedvelünk, ám jelenleg még nem tudjuk, hogy képesek leszünk-e szerződtetni őt. A brazil fiatal egy remek játékos, megszerzése pedig emiatt a legkevésbé sem könnyű feladat, azonban ennek ellenére is magabiztosak vagyunk, hiszen egy kiváló, ifjú tehetségekből álló alakulattal rendelkezünk, nem is beszélve nagyszerű mesterünkről, s igencsak ambiciózus projektünkről." 

17:23

  • Romeo Agresti: A Milan a klubhoz közel álló informátorok szerint mindeddig csak egy olyan ajánlatot tett Moise Kean ügyében, ami nem volt meggyőző a Juventus számára. A csatár ma este sérülés miatt fogja kihagyni az Udinese elleni találkozót, nem pedig azért, mert piacon van. 
  • Sky Sport Italia: Berardi továbbra is csatlakozni szeretne a Juventushoz, a torinóiak pedig folyamatosan figyelik a helyzetet. A Sassuolo meg akarja tartani az olasz szélsőt. 
  • Nicolò Schira: Egy angol és egy spanyol klub is érdeklődik Moise Kean iránt, akiért a Juve legalább 30 millió eurót kérne. 
  • Pietro Mazzara: Kean többé már nem jelent célpontot a Milan számára, azonban a Sevilla szívesen leigazolná az olasz centert. 
  • Giovanni Albanese: A mercato további részében még fontos ajánlatok érkezhetnek néhány játékos ügyében. Weston McKennie alapvetően még mindig átadólistán van, Samuel Iling-Junior pedig egy 20 millió eurónál magasabb megkeresés esetén ugyancsak elhagyhatná a Bianconerit. 
  • Giovanni Albanese: Max Allegri továbbra is Romelu Lukaku megszerzését szorgalmazza, a belga pedig változatlanul a Juve hívására vár. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. augusztus 20-án, 17:23-kor.