FRISSÍTVE 10:23-kor – Mercato-hírek (augusztus 13.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. augusztus 13-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Romeo Agresti: A Juventus szinte biztosan szerződtetni fog egy új középpályást, legalábbis a csapatrészben eszközölt eladásokból ez következik. A klub egy ideje már követi Habib Diarrát, s érdemes lesz figyelni, hogy milyen lépések következnek majd a játékossal kapcsolatban. 
  • Romeo Agresti: Ha Nicolò Rovella maradt volna a klubnál, januárban bizonyára felmerült volna eladása, ugyanis a középpályás nem sok játéklehetőséghez jutott volna a jelenlegi keretek között.
  • Sky Sport Italia: Jelen pillanatban Habib Diarra a legfőbb kiszemelt a középpályára, ám az Öreg Hölgy Thomas Partey-t, Sofyan Amrabatot, és Khéphren Thuramot is követi. Az előttünk álló órákban új kapcsolatfelvétel várható a Bianconeri és a Strasbourg között, mivel Cristiano Giuntoli biztos benne, hogy a francia fiatal képes lenne javítani a csapat minőségén. 
  • Nicolò Schira: Egyre nagyobb a valószínűsége annak, hogy Leonardo Bonucci és a vezetőség megpróbál megegyezni a védő szerződésének végkielégítéssel való felbontásáról. Az egykori csapatkapitány és a klub közös történetének vége. 
  • Giovanni Albanese: Jelen pillanatban csupán Diarra és Amrabat számít reális célpontnak a Juventus számára. A francia ára 20 millió euró lenne, amit a Bianconeri ki is tudna fizetni. Khéphren Thuram ára ugyanakkor igen magas volna, mivel a Nice 50 millió eurót követelne érte. 
  • Giovanni Albanese: Enzo Barrenechea leigazolását követően a Frosinone Kaio Jorgét is célba veheti. 
  • Giovanni Albanese: Fabio Miretti maradhat a Zebrák kötelékében. 

10:23

  • Fabrizio Romano: Az AS Monaco 24 órán belül lezárja Denis Zakaria átigazolási ügyletét: a francia klub 20 millió eurót fizet majd a svájciért, a Juventusnak pedig részesedése lesz a középpályás jövőbeli eladásából befolyó összegből. Zakaria ma fog megérkezni Monacóba ügynökével, Hasan Çetinkayával, hogy hétfőn átessen az orvosi vizsgálatokon, majd aláírja a hivatalos dokumentumokat. 
  • Gianluca Di Marzio: Enzo Barrenechea hamarosan megérkezik a Frosinone edzőközpontjába, hogy átessen az orvosi vizsgálatokon a klubnál, ahová sima, egy éves kölcsönben csatlakozik majd. 
  • Patrick Berger: Az Öreg Hölgy Filip Kostić eladását fontolgatja: a szerbnek költségvetési, valamint taktikai okok miatt kellene távoznia, ugyanis a Bianconeri szeretne változásokat eszközölni a csapat szerkezetében. A klub nagyjából 12 millió eurót kérne a szélsőért, aki iránt német, török, angol, valamint szaúdi együttesek is érdeklődést mutatnak. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. augusztus 13-án, 10:23-kor.