FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 31.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 31-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A Genoa tárgyalásokat folytat a Juventusszal Koni De Winter leigazolásáról. 
  • Romeo Agresti: Nagyon sok Serie A-csapat érdeklődik De Winter iránt. A mercato kezdetekor két út volt a játékos számára: az, hogy a Juventusnál marad, vagy az, hogy távozik egy klubhoz. Jelen állás szerint a második verzió fog megvalósulni. 
  • Romeo Agresti: Jó esély van rá, hogy Facundo González ma megérkezik Torinóba. Egyelőre nem tudni, hogy mi a Bianconeri szándéka a játékossal, s hogy az uruguayi kölcsönben távozik-e, vagy marad a klubnál.
  • Matteo Moretto: Az Öreg Hölgy nagyon szeretné leigazolni Franck Kessiét. Cristiano Giuntoli igyekszik meggyőzni a középpályást arról, hogy csatlakozzon a Juventushoz, s abban bízik, hogy képes lesz sikerrel járni az ügyben. A futballista prioritása a Premier League lenne, ám döntése attól függ, hogy milyen ajánlatokat kap majd a nyár folyamán. A szaúdi klubok továbbra sem érdeklődnek az elefántcsontparti iránt. 
  • Sky Sport Italia: A Juve mindenképpen megpróbálná szerződtetni Carlos Augustót, ha valaki távozna a bal szélről. 
  • Sky Sport Italia: A Zebrák várhatóan 3 millió eurót + bónuszokat fizetnek majd Facundo Gonzálezért. A klub éppen az üzlet utolsó részleteit egyezteti a Valenciával. 
  • Nicolò Schira: A Lille is érdeklődést mutat De Winter iránt, s nemrég felvették a kapcsolatokat a Juventusszal a védő ügyében. 
  • Romelu Lukaku egy szurkolói kérdésre: "Nem tudom, bár nem hiszem, hogy az üzlet meg fog valósulni." 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 31-én, 00:00-kor.