FRISSÍTVE 11:33-kor – Mercato-hírek (július 19.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 19-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Gianluca Di Marzio: Arthur ügynöke, Federico Patorello tegnap látogatást tett a Continassán, ahol a Juventus vezetőségével egyeztetett a játékos közelgő átigazolásáról. A felek a középpályás szerződésének meghosszabbítása mellett döntöttek, mivel így könnyebb lesz majd kivitelezni egy jövőbeli végleges transzfert. A dél-amerikai játékos várhatóan kölcsönben, vételi opcióval fog csatlakozni a Fiorentinához. 
  • Gianluca Di Marzio: Tommaso Barbieri várhatóan a Pisa játékosa lesz, kölcsönben, vételi opcióval. 
  • Matteo Moretto: Álvaro Morata nyitott lenne az Interhez való csatlakozásra, ám első számú választása továbbra is a Juventus. 
  • Alfredo Pedullà: Jelen pillanatban a PSG az egyetlen klub, mely érdeklődést mutat Dušan Vlahović iránt. A szerb csatár a Max Allegrivel ápolt rossz kapcsolat, valamint a mester taktikája és a játékos abban elképzelt szerepe miatt akar távozni a Juventustól. 
  • Nicolò Schira: Álvaro Morata kivásárlási záradéka 21 millió eurót tesz ki, az Atlético Madrid pedig nem fog engedni ebből az összegből, míg a játékos mostani fizetése 6,5 millió euróra rúg. Az Inter 12+3 millió eurót ajánlott a Matracosoknak, s 5 millió eurót a futballustának, míg az AS Roma egy négy éves szerződést, valamint évi 4,5 millió eurót kínált fel a támadónak. A Juve egyelőre a háttérből követi a helyzetet. 
  • Nicolò Schira: Arthur hamarosan a Fiorentina játékosa lesz. A szerződéshosszabbításra főként azért van szükség, mert ezáltal alacsonyabbá válik a futballista költségvetési kimutatásokban szereplő értéke. A Bianconeri és a brazil megállapodtak a személyes feltételekről, melynek alapján a játékos 2026-ig terjeszti ki kontraktusát. 
  • Nicolò Schira: A Lille és a Reims érdeklődik Koni De Winter iránt, ám a középhátvéd szeretne az Öreg Hölgynél maradni, s meggyőzni Max Allegrit arról, hogy helye van a következő szezon keretében. 
  • Nicolò Schira: A Pisa és a Bianconeri holnap találkoznak majd Barbieri ügyében, aki egy kölcsön + vételi opciós ügylet által fog az olasz csapathoz igazolni. A Juventusnak visszavásárlási joga lesz a szélső védőre. 
  • Giovanni Albanese: Patorello és a Juve találkozója jól sikerült, a fekete-fehérek pedig ma a Fiorentinával is tárgyalóasztalhoz ülnek majd, hogy lezárják a megállapodást. A feltételek adottak az üzlet megkötéséhez, s már csak az utolsó részletek hiányoznak. 
  • Giovanni Albanese: Dušan Vlahović eladása egyelőre várat magára, lévén, hogy nem történtek új fejlemények az ügyében. A Zebrák ideiglenesen visszaengedték Weston McKennie-t a csapat keretébe, mivel Paul Pogba várhatóan még nem lesz bevethető az amerikai turnén, ugyanakkor továbbra is meghallgatják az ajánlatokat az amerikaiért, akit mindenképpen szeretnének eladni a nyáron. 
  • Daniele Longo: Cristiano Giuntoli szeretné leigazolni az Empoli tehetséges középpályását, Tommaso Baldanzit, akit 2024 júniusáig visszaküldene a toszkánok kötelékébe. A klubok között egyébként is remek viszony áll fenn, mely Filippo Ranocchia átigazolásával még erősebbé vált, ez pedig segíthet az üzlet megkötésében. Baldanzi iránt több olasz klub, elsősorban a Roma is érdeklődik, míg külföldről a Benfica és a Borussia Dortmund figyeli őt. 

11:33

  • Gianluca Di Marzio: Arthur Fiorentinához való csatlakozásának kapcsán minden pozitívan, s a jó irányba halad. 
  • Alfredo Pedullà: A Salernitana érdeklődést mutat Fabio Miretti iránt, akit a Juve kicsit több mint 11 millió euróra értékel. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve vasárnap felvette a kapcsolatot Moratával. A spanyolért az Inter van pole-pozícióban, ám most a Roma is aktivizálni fogja magát. 
  • The Athletic: A Fulham szívesen leigazolná a korábban a Juventus által is célba vett Timothy Castagne-t. 
  • Mirko Nicolino: A szaúdi klubok továbbra is szerződtetnék Romelu Lukakut, annak ellenére, hogy a belga korábban rendre visszautasította őket. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 19-én, 11:33-kor.