FRISSÍTVE 07:37-kor – Mercato-hírek (július 14.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 14-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: Leonardo Bonucci kikerült a Juventus projektjéből. A klub döntésének értelmében a védőt kizárják az első csapat keretéből, nem viszik el a hamarosan kezdődő amerikai turnéra, s elveszik tőle a kapitányi karszalagot. A veterán futballista e perctől fogva elérhető a piacon. 
  • Fabrizio Romano: Weston McKennie szintén a Juve első csapatán kívül találta magát, miután vele is közölték, hogy nem része a további terveknek. Mellette Denis Zakariára és Arthurra is ez a határozat vonatkozik. A három középpályás szintén nem utazhat el az Öreg Hölggyel Amerikába. 
  • Fabrizio Romano: A Fiorentina érdeklődik Arthur iránt, aki egy lehetséges opciót jelent a Violák számára. A brazil kikerült a Bianconeri projektjéből, s biztosan elhagyja a torinóiakat, a lilamezes gárda mellett pedig több együttes is érdeklődést mutat iránta. 
  • Fabrizio Romano: Az Inter Romelu Lukakuért tett ajánlata továbbra sem elégíti ki a Chelsea-t. A felek között hamarosan új tárgyalások indulnak majd, miközben a háttérben több klub is figyeli a helyzetet, lévén, hogy érdeklődést mutatnak a belga iránt. 
  • Gianluca Di Marzio: Cristiano Giuntoli és Giovanni Manna tegnap toszkánai otthonában érték utol Bonuccit, s közölték vele a klub döntését. A futballista első reakciója a mély és őszinte döbbenet volt, szándékai szerint pedig hétfőn vissza fog térni a Continassára, hogy megváltoztassa Max Allegri és a vezetőség véleményét. 
  • Gianluca Di Marzio: A Milan felvette a kapcsolatot Andrea Cambiaso ügynökével, akit szeretnének leigazolni Theo Hernández helyettesének. A Bianconeri 25 millió euróra értékeli az olaszt. 
  • Romeo Agresti: Bonucci és McKennie esetében végleges döntés született. A Juventus új csapatkapitánya Danilo lesz. 
  • Romeo Agresti: Weston McKennie több klub, köztük a Galatasaray ajánlatát is visszautasította. Zakaria ügyében nagyon lassan haladnak a dolgok a West Ham Uniteddel, míg Arthur elsősorban a Premier League együttesei közül szeretne új csapatot találni magának, ám fizetése továbbra is hatalmas gondot jelent. 
  • Romeo Agresti: A Zebrák szakmai stábja nagyra értékeli Dean Huijsent és Kenan Yıldızt, akik mindketten tagjai lesznek az Amerikába induló keretnek. A klub ezzel párhuzamban minden megkeresést visszautasított Nicolò Rovelláért, aki biztosan maradni fog. 
  • Romeo Agresti: A Salernitana felvette a kapcsolatot a Juventusszal Fabio Miretti és Filippo Ranocchia ügyében. 
  • Alfredo Pedullà: Bonucci, Zakaria, McKennie, illetve Arthur keretből való száműzése Max Allegri döntése volt. 
  • Nicolò Schira: A Next Genben játszó Nikola Sekulov hamarosan a Cremonese, Mattia Compagnon pedig a FeralpiSalò futballistája lesz. Mindketten kölcsönben, vételi opcióval csatlakoznak új klubjaikhoz, a torinóiaknak pedig visszavásárlási opciójuk lesz rájuk nézve. 
  • Giovanni Albanese: A Juve nem akarja eladni Cambiasót, ezért szabták ki rá a 25-30 millió eurót vételárat. 

07:37

  • Fabrizio Romano: A Juventus meg akar szabadulni Leonardo Bonuccitól, amit Giuntoli tegnap világosan kijelentett a védőnek személyes találkozójuk során. Az Olympique Marseille továbbra sem érdeklődik a védő iránt, aki mellett Zakaria, McKennie, s Arthur is kikerült a keretből. 
  • Gianluca Di Marzio: A Lazio elgondolkodhat Bonucci szerződtetésén. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve folytatta a tárgyalásokat a West Hammel Zakaria ügyében. Az üzlet apró léptekkel halad előre, a Kalapácsosok legújabb ajánlata a svájciért 13 millió euró környékén mozgott. 
  • Gianluca Di Marzio: Arthurt a minap megkereste a Fiorentina, akik egy potenciális opcióként gondolnak rá. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve nemrég információt kért a Barcelonától Franck Kessié helyzetéről, aki egy lehetséges célponttá válhat, miután sikerült eladni pár játékost a középpályáról. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 14-én, 07:37-kor.