FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (július 9.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. július 9-ének legfontosabb hírei.

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A Juve már Adrien Rabiot hosszabbítása előtt felvette a kapcsolatot a Lazióval Sergej Milinković-Savić ügyében, ám most Denis Zakaria és Weston McKennie eladásán van a hangsúly. A szerb középpályás jövője tehát elsősorban két szemponttól függ: attól, hogy Claudio Lotito csökkenti-e a jelenleg 40 millió eurót vételárát, s hogy a Bianconerinek lesz-e elég tőkéje a megvételéhez. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve szívesen feláldozná Nicolò Rovellát SMS-ért, akit kölcsönben, vételi opcióval engedne el a Sasokhoz. A torinóiak Luca Pellegrinit is eladnák a rómaiaknak, a labda pedig ebből kifolyólag most Lotito térfelén pattog. 
  • Alfredo Pedullà: Milinković-Savić egy nagyon magas, 15 millió eurós fizetési ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából, azonban a középpályás egyedül az Öreg Hölgyet akarja. 
  • The Guardian: A Chelsea Romelu Lukaku eladását fontolgatja, aki iránt az Al-Hilal és a Juve is érdeklődik. Az Inter szeretné megvásárolni a belgát, azonban a londoniak elutasították az ajánlatukat. A támadó vonzóbbnak találná a közel-keleti kalandot. 
  • Giovanni Albanese: Dušan Vlahović hétfőn fog visszatérni a Continassára: a vele kapcsolatos pletykáktól függetlenól beszélni fog Cristiano Giuntolival, s kifejezi majd valódi szándékait a jövőjét illetően. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. július 9-én, 00:00-kor.