Pastorello: "Arthur vissza akar térni Angliába"

p2022-09-17-leicester_u21_liverpool_u21-31.jpgMint ismert, a Juventus mindenképpen szeretne megszabadulni több, mostanra feleslegessé vált középpályástól a nyár folyamán, ezen labdarúgók közül pedig többet akár egy bizonyos összegű transzferdíjért is eladhatna az Öreg Hölgy, mint ahogy például történhet az Denis Zakaria, vagy Weston McKennie esetében, míg másokat, példának okáért Filippo Ranocchiát, vagy Hans Nicolussi Cavigliát csereügyletekbe vonhat majd be a klub. 

A legfogósabb kérdést talán a 2021 nyarán a Barcelona csapatától leigazolt Arthur helyzete jelenti, aki Andrea Pirlo, majd Massimiliano Allegri alatt sem igazán találta a helyét Torinóban, melynek következtében létszámfelettivé vált a Zebráknál, tavaly pedig a Bianconeri kölcsön is adta őt a Liverpoolnak, ahol azonban szinte az egész idényben sérüléssel bajlódott, így pedig vissza kellett térnie az olasz rekordbajnokhoz. 

A dél-amerikai középpályás ügynöke, Federico Pastorello a minap arról értekezett, hogy képviseltjével együtt arra törekednek, hogy Arthur visszatérhessen a Premier League-be, ami közös álláspontjuk szerint igencsak jó hatással lenne a brazilra: "Azon dolgozunk, hogy Arthur visszatérhessen az angol bajnokságba, mivel nagyon örülne annak, ha itt szerepelhetne. Jelenleg azonban túlzottan korai lenne erről beszélni", míg Alfredo Pedullà később arról számolt be, hogy a PL klubjai közül egyelőre semelyik gárda nem mutat érdeklődést a futballista iránt. 

Tegnap egyébként egy másik Juve-játékos, Luca Pellegrini ügynöke is megszólalt az olasz médiának, mivel mint ismert, a balhátvéd az előző évad második felében az Eintracht Frankfurt elhagyásával kölcsönben a Lazióhoz került, a római alakulat pedig továbbra is szeretné megtartani a fiatal szélső védőt, ennek érdekében pedig viszonylag rendszeresen egyeztetnek a fekete-fehérek illetékeseivel. 

"Folyamatosan tárgyalásban állunk a Lazióval, mivel Maurizio Sarri nagyra becsüli Lucát, s nagyon boldog lenne, ha véglegesen is megszerezhetné őt, lévén, hogy az elmúlt fél évben pontosan felmérhette tulajdonságait. Néhány részletet még el kell rendeznünk, ám Pellegrini nagyon örülne, ha ismét a Sasoknál szerepelhetne. Úgy gondoljuk, hogy hamarosan sikerül majd tető alá hoznunk az üzletet" – fogalmazott Vincenzo Raiola a Sky Sport Italia mikrofonja előtt.