Parisi a láthatáron

parisi.jpgA megbízható olasz újságíró, Alfredo Pedullà egy tegnap este publikált cikkében arról értekezett, hogy a Juventus nem tartja eladhatatlannak a klub fiatal angol tehetségét, Samuel Iling-Juniort, aki iránt több Premier League-klub is érdeklődést mutat. A szakember úgy tudja, hogy az utóbbi időszakban a Bianconeri közvetítői fel is vették a kapcsolatot a játékost megkereső együttesekkel, s könnyen lehet, hogy a klub végül a szélső eladása mellett dönt majd, amennyiben valaki hajlandó lesz kifizetni az érte követelt 25 millió eurót. 

Pedullà úgy tudja, hogy amennyiben Iling-Junior, vagy adott esteben Filip Kostić elhagyná az Öreg Hölgyet, a Zebrák mindent megtennének az Empoli fiatal balhátvédjének, Fabiano Parisinek leigazolásáért, aki idén nyáron minden bizonnyal távozni fog a kékmezes alakulattól. A forrás szerint az olasz futballista ára nagyjából 15 millió euró körül mozogna, a toszkán klub pedig nem ragaszkodna hozzá feltétel nélkül, mivel szeretnének lehetőséget adni neki karrierjének kibontakoztatására. 

Pedullà ezt követően arról írt, hogy Parisi iránt a Lazio is érdeklődést mutat, a háttérben pedig a Torino is figyeli a reménységet, azonban a rómaiak elsősorban Luca Pellegrini miatt mondhatnak le végül a balhátvédről, miközben az Empoli a torinóiakkal ápolt jó viszonyból kifolyólag inkább a Juventusnak adná el szívesebben egyik legnagyobb értékét. Daniele Longo ugyancsak arról számolt be, hogy a felek között hamarosan megindulhatnak a konkrét egyeztetések, melyeket Parisi mellett Guglielmo Vicario, Jacopo Fazzini, valamint a fekete-fehérek tulajdonában álló Filippo Ranocchia nevei is felmerülhetnek majd lehetséges témaként. 

A Sky Sport Italia úgy tudja, hogy a jelek szerint az Atalanta meg fogja előzni a Juventust az Emil Holmért folyó versenyben, miután a svéd jobbhátvéd készen áll csatlakozni a bergamóiakhoz, míg Giovanni Albanese szerint a Genoa után nemrég a Salernitana is megkörnyékezte az Öreg Hölgyet Fabio Miretti ügyében, akinek végleges megvételéért 15 millió eurót + bónuszokat kínálnának fel a Zebráknak. Bár a szakíró értesüléseinek alapján az olasz rekordbajnok egyelőre nem akarja eladni a középpályást, jövőjéről majd csak augusztusban, a mercato utolsó napjaihoz közeledve születhet végső döntés. 

Albanese ezt követően arra is kitért, hogy a Sassuolo az idei mercato alatt ismét Domenico Berardi lehetséges elvesztését kockáztatja, miután az olasz kiválóság iránt számos itáliai és külföldi klub érdeklődik, amennyiben pedig a támadó valóban távozna a Neroverditől, Giovanni Carnevali Matías Soulé megszerzésével pótolná őt. Az újságíró úgy tudja, hogy az argentin fiatal maga is több játéklehetőségre vágyik, a zöld-feketék pedig stabil kezdőként számolnának vele, ami miatt egy esetleges ajánlat minden bizonnyal a dél-amerikai játékost is elgondolkodtatná.