A Juve nyitott Vlahović és Chiesa eladására

dusan_fede.pngMint ismert, a Juventusnak jelentős, nagyjából 120-130 millió eurós bevételre van szüksége ahhoz a nyáron, hogy fenn tudja tartani pénzügyi stabilitását, ezen összeg előállításának érdekében pedig szinte biztosan szüksége lesz egy nagyobb név eladására, mely tekintetben leginkább Federico Chiesa, valamint Dušan Vlahović jelenthetik az alternatívákat. 

Matteo Moretto szerint a két labdarúgó nem számít eladhatatlannak Torinóban, mivel a Zebrák készen lennének meghallgatni az értük befutó ajánlatokat, azonban csak egy nagyon magas összegű megkeresés esetén engednék el őket, elvégre értékesítésükből nagyrészt a költségvetési hiányt kellene pótolniuk. 

A szükséges bevételek előteremtésére persze más módok is szolgálnak, melynek egyik módját a bérek felszabadítása jelentheti. Fabrizio Romano ma délelőtt arról értekezett, hogy a Bianconeri jelen pillanatban is nagy erőkkel dolgozik Alex Sandro szerződésének felbontásán, aki a terv szerint szabadügynökként távozhatna a klubtól, miközben Juan Cuadrado kontraktusát várhatóan nem fogja meghosszabbítani az Öreg Hölgy. 

Alfredo Pedullà állítása szerint a brazil balhátvéd akár már 10-15 napon belül is elhagyhatja a fekete-fehéreket, kolumbiai társa pedig szintén távozni fog, amiről egyébként Giovanni Albanese is eldöntött kérdésként írt. Gianluca Di Marzio ezzel párhuzamban kijelentette, hogy véleménye szerint a Juve és a Tottenham Hotspur végül megállapodásra jut majd Dejan Kulusevski tekintetében, akiért legalább 30 millió eurót szeretne kapni az olasz rekordbajnok, míg Romeo Agresti és Fabrizio Romano szerint a felek közötti újabb kapcsolatfelvétel a következő órákban mehet majd végbe, lévén, hogy a Sarkantyúsok jelentős erőket mozgattak meg az ügy lezásárának és a vételi ár csökkentésének érdekében. 

Közel sem ilyen egyértelmű a helyzet Adrien Rabiot kapcsán, akit a Juve és Max Allegri mindenképpen szeretnének a klub kötelékében tartani. Di Marzio leszögezte, hogy a Bianconeri már megtette a maga ajánlatát a franciának, akinek ennek alapján egy további egy évre szóló hosszabbítást kínáltak fel a jelenleg is érvényes feltételek mellett. Az Öreg Hölgy most a középpályás ügynök-édesanyjának, Veronique Rabiot-nak válaszára vár, a helyzet kiértékelésére pedig a hírek szerint 10-15 nap áll majd az anya-fia páros rendelkezésére. 

A Sky Sport Italia úgy tudja, hogy General Max nagyon erősen bízik abban, hogy sikerül maradásra bírnia a világbajnoki ezüstérmes gallt, aki viszont mindenképpen ki fogja értékelni az egyes, Bajnokok Ligája-induló angol együttesektől érkező megkereséseket is, mielőtt döntést hozna sorsáról. Rabiot állítólag szeretné, ha a Juventus edzője a következő idényben is Allegri maradna, ugyanis ellenkező esetben nem látná értelmét annak, hogy Torinóban folytassa karrierjét, tekintettel a mesterrel fennálló remek kapcsolatára.