Új kiszemeltek a védelem széleire

carlos_augusto.jpgAz olasz átigazolási szakember, Gianluca Di Marzio tegnap este ismét friss híreket szállított a nagyérdeműnek a Juventus lehetséges célpontjaival kapcsolatban, melyben újfent kijelentette, hogy a Real Madrid jobbhátvédje, a harmincegy esztendős Lucas Vázquez a Bianconeri egyik fő kiszemeltje a kérdéses posztra, ahol ugyan Juan Cuadrado a jelek szerint hosszabbítani fog, de mindenképpen szükség van egy jelentősebb erősítésre. 

A Sky Sport Italia mindeközben arról írt, hogy a spanyol labdarúgó alapvetően nem szívesen hagyná el a BL rekordbajnokát, ugyanakkor a Juventus ajánlata elgondolkodtathatja őt, mivel úgy véli, hogy karrierje végén egy külföldi topklubban való szereplés remek lehetőséget jelentene számára. Di Marzio mindehhez hozzátette, hogy az Öreg Hölgy igyekszik biztosra menni a szerepkör tekintetében, ezért pedig Vázquez mellett a Torinónál játszó Wilfried Singo, valamint a Spezia kötelékében futballozó Emil Holm helyzetét is figyelemmel kísérik. 

A GDM becenévre hallgató újságíró ezt követően kitért Carlos Augusto helyzetére is, akire állítása szerint a Zebrák egyértelműen szemet vetettek az utóbbi hetekben, ugyanakkor a balhátvédet az Inter is figyeli, akik szeretnék megelőzni a Bianconerit a versenyfutásban. Fabrizio Romano ugyancsak arról értekezett, hogy a Nerazzurri nagy erőkkel dolgozik a brazil játékos szerződtetésén, mivel a Monzánál szereplő szélső védő a milánóiak konkrét célpontjának számít, a BL-döntő után pedig felgyorsulhatnak a vele kapcsolatban folytatott egyeztetések, miközben a Nottingham Forest egyébként szintén érdeklődik a labdarúgó iránt. 

Szintén Romano számolt be a hírről, miszerint a Borussia Dortmund immár január óta vezeti a versenyt a Juventus egyik kiszemeltjének számító Iván Fresnedáért, azonban a német klub jelen állás szerint nem zárta le a fiatal jobbhátvédről szóló tárgyalásokat. A sárga-feketéknek a transzferguru szerint még sok tennivalójuk akad, ha valóban le akarják igazolni a Real Valladolidtól minden bizonnyal távozó spanyolt, azonban egyelőre ők az egyetlen gárda, ami komolyabb érdeklődést fejt ki a játékos felé. 

Alfredo Pedullà Luca Pellegrini helyzetét vette górcső alá, kijelentve, hogy a Lazio mestere, Maurizio Sarri mindenképpen szeretné keretben tartani az olaszt, ebből fakadóan pedig hamarosan megindulhatnak az egyeztetések a római együttes és a Juventus között. A Sasok egyelőre egy kölcsön + kötelező vételi opciós konstrukcióban gondolkodnának, ám az üzletnek komoly akadályt szabhat a balhátvéd viszonylag magas, 3,3 millió eurós fizetése, ami miatt a fővárosi alakulat akár a bér átvállalásának egy részére is megkérheti majd a torinóiakat. 

Giovanni Albanese végezetül arról számolt be, hogy egyes hírekkel ellentétben hozzá nem jutottak el információk a Zebrák esetleges, Pasquale Mazzocchi iránti érdeklődéséről, mivel a klub egyelőre javarészt a Juan Cuadradóval való hosszabbításon dolgozik, akinek egy további egy évre szóló kontraktust ajánlanának fel, mindössze 1,5 millió eurós fizetéssel, ami jelentős bércsökkentést jelentene a kolumbiai által jelenleg keresett, 5 millió eurós összeghez képest.