Tárgyalások indulhatnak Pau Torresért

pau_torres_1.jpgAz elmúlt két napban számos hír látott napvilágot a Juventus lehetséges nyári mercatójával kapcsolatban, melynek keretében több hiteles forrás is érdekes információkat osztott meg a külvilággal, kitérve az esetleges távozók, valamint a lehetséges érkezők helyzetére is. 

Romeo Agresti értesülései szerint Samuel Iling-Junior idei teljesítménye több angol klub érdeklődését is felkeltette, a Bianconeri pedig egy jó ajánlat esetén nem zárkózna el nyári értékesítésétől. A fiatal szélső jelenlegi szerződése 2025-ig szól, s nincs opció annak meghosszabbítására, azonban a kontraktusban kivásárlási záradék sem szerepel, ami könnyen a tehetség klubváltását eredményezheti majd. 

Giovanni Albanese arról értekezett, hogy a vezetőség a szezon végén mindenképpen leül majd tárgyalni Paul Pogbával, hogy átértékeljék a francia helyzetét az idei, korántsem ideális események fényében. A jelek szerint a Juventus egyáltalán nem örül annak, hogy a futballista ilyen sokat hiányzott korábbi sérülései miatt, azonban továbbra is hisznek a középpályásban, és fizetésének csökkentését sem várják el tőle. Az illetékesek azt szeretnék, hogy Pogba a következő évadban valóban a csapat egyik vezérévé válna, hiszen tavaly nem véletlenül adtak neki kiemelt bérezést, valamint biztosították számára a legendás 10-es mezt. 

Matteo Moretto tudomása alapján a jövő héten Ángel Di Maríával is sor kerül majd egy meetingre, ami meghatározó lehet az argentin támadó jövőjének szempontjából, elvégre a veterán labdarúgó továbbra sem kötelezte el magát a maradás, vagy éppen a távozás mellett, sorsa ekképp jelenleg is a levegőben lóg, miközben szerződése június végén le fog járni a torinóiaknál. Nicolò Schira úgy tudja, hogy vele ellentétben Juan Cuadrado jövője biztos, és a kolumbiai el fogja hagyni az Öreg Hölgyet, helyére pedig a Bayern München marokkói jobbhátvédje, Noussair Mazraoui érkezhet, aki több játéklehetőségre vágyna a német klubnál, ez pedig könnyen távozását eredményezheti. 

Fabrizio Romano arról írt, hogy a Juventus és a Milan nagy erőkkel figyelik a Benfica saját nevelésű olasz középső középpályását, Cher Ndourt, aki remek teljesítményt nyújt a portugálok korosztályos együtteseiben. A tizennyolc eszendős reménység kontraktusa hamarosan lejár, a lisszaboni gárda pedig mindeddig nem terjesztette ki azt, ami több olasz klub számára is érdekes lehetőséget jelenthet. 

Romano ennél némiképpen fontosabb híreket osztott meg Pau Torres tekintetében, ugyanis állítása szerint a Juventus nemrég egyeztetéseket folytatott a spanyol középhátvéd leigazolásáról. A játékos iránt állítólag több klub is érdeklődik, a Villarreal vezetősége pedig még nem döntött arról, hogy szeretnék-e értékesíteni őt, azonban a Bianconeri egyértelműen érdeklődik iránta, s máris megpróbált lépéseket tenni az ügyben.