FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (január12.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a január végéig tartó téli átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2023. január 12-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Gianluca Di Marzio: A jelenleg a Next Gen kötelékében futballozó huszonkét éves Diego Stramaccioni a télen elhagyhatja a Juventust. A középhátvédért egyebek mellett a Perugia és a Pordenone is érdeklődést mutat. 
  • Giovanni Albanese: Weston McKennie nagyjából tíz napot kért a Juventustól ahhoz, hogy kiértékelje az előtte álló lehetőségeket. Az Öreg Hölgy nem szabna gátat az amerikai távozása elé, akit több angol klub is szeretne leigazolni. 
  • Giovanni Albanese: A Bianconeri szemet vetett a Pistoiese 2005-ös születésű, rendkívül tehetségesnek tartott balszélsőjére, Gianmarco Di Biase-re. A futballista iránt nagy az érdeklődés, ám a torinóiak készek lennének garantálni számára, hogy állandó lehetőséget biztosítanak neki a Next Genben, amennyiben őket választja. 
  • La Gazzetta dello Sport: McKennie januári eladása nem lenne olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnhet, mivel annak ellenére, hogy a labdarúgóért egyes angol, illetve német klubok is bejelentkeztek, olyan együttesek, ahová a középpályás is szívesen igazolna, egyelőre nem tettek ajánlatot érte a Juventusnak. A játékos várhatóan vissza fogja utasítani az Aston Villa és a Bournemouth megkereséseit. 
  • La Repubblica: A Bianconeri változatlanul érdeklődik a Napoli sportigazgatója, Cristiano Giuntoli iránt, aki viszont nem igazán szeretné elhagyni a délieket, mivel úgy gondolja, hogy az elmúlt időszakban egy erős gárdát épített fel Nápolyban, mely akár egy hosszabb sikerszéria megteremtésére is képes lehet. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2023. január 12-én, 00:00-kor.