Smallingot és Pulisic-et figyeli a Juve

smalling_roma.jpgUgyan a számlahamisítási ügy egyelőre nem ismert következményei miatt egyelőre jelentős bizonytalanság lengi körbe a Juventus, valamint a Bianconeri átigazolási terveit, az olasz média friss hírei szerint a torinói klub vezetősége ennek ellenére is elkezdte tervezni az együttes következő mercatóit, kijelölve a klub legfontosabb céljait és egyes kiszemeltek neveit is. 

A Sky Sport Italia szerint az Öreg Hölgy mestere, Massimiliano Allegri mindenképpen szeretné megerősíteni a keretet egy újabb belső védővel, e célból pedig más neveken túl a Manchester United nevelésének számító, azonban jelenleg az AS Roma kötelékében szereplő Chris Smallingot is górcső alá vette. 

A harminchárom esztendős angol labdarúgó szerződése a mostani idény végén lejár a fővárosaiknál, a Sky pedig úgy tudja, hogy ebből kifolyólag a Juve és az Inter is jó opciót lát benne, miközben állítólag Smalling is nyitott lenne a két klubhoz való csatlakozásra, amennyiben azok jobb ajánlatot kínálnának neki, mint amit a Farkasok fel tudnának mutatni egy esetleges hosszabbítás kapcsán. 

Giovanni Albanese ezzel párhuzamban leszögezte, hogy Allegri és a vezetőség szeretné, ha a brazil válogatott alapembere, az egyelőre a világbajnokságon is stabil teljesítményt nyújtó Danilo meghosszabbítaná kontraktusát az olasz rekordbajnokkal, aki ugyancsak szívesen maradna hosszabb ideig Torinóban, ennek nyomán pedig a felek a tornát követően találkozni fognak, hogy megvitassák az előttük álló lehetőségeket. 

Albanese szerint a Juventus egyébként a Chelsea amerikai szélsőjét, a vb-n Irán ellen betaláló Christian Pulisic-et is szeretné megszerezni, aki egyfajta álomkategóriát jelent a fekete-fehérek számára. Mint ismert, a fiatal támadó jelenleg csak kiegészítő embernek számít a Graham Potter által irányított londoni gárdánál, ami miatt könnyen felmerülhet benne a távozás gondolata, amennyiben pedig valóban elhagyná a Kékeket, a Zebrák azonnal nyitottak lennének szerződtetésére.