FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 27.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 27-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Leandro Paredes-ügylet lezárása már csak órák kérdése. Az argentin futballista kölcsönben, 15 millió eurós vételi opcióval csatlakozik a Juventushoz, miután a PSG elfogadta a Bianconeri ajánlatát. 

  • Fabrizio Romano: Memphis Depay nem lesz a Juve játékosa, ez 100%-ig biztos. 
  • Fabrizio Romano: Az Atlético Madrid hajlandó lenne eladni balhátvédjét, Renan Lodit, amennyiben érkezne egy meggyőző kölcsönajánlat a labdarúgóért. 
  • Gianluca Di Marzio: Paredes ügye célegyenesben van, a Juve pedig egyre közelebb kerül a transzfer lezárásához. A PSG és az Öreg Hölgy előreláthatólag soron következő bajnoki meccseiket követően írják alá a szükséges dokumentumokat. 
  • Gianluca Di Marzio: Gianluca Frabotta úgy döntött, hogy mégis marad a Lecce együttesénél. 
  • Romeo Agresti: A Dinamo Zagreb egyelőre nem tett hivatalos ajánlatot Marko Pjacáért, mivel jelen pillanatban még más prioritásokkal rendelkeznek, azonban a Zebrák nagy erőkkel dolgoznak a horvát értékesítésén, s több olasz együttest is kiértékelnek tekintetében. Ezen alakulatok között nincs ott a Sampdoria neve, mely gárdának a támadó már korábban nemet mondott. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 27-én, 00:00-kor.