FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 26.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 26-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: 100%-ig megerősíthető tény, hogy Memphis Depay és a Juventus között véget értek a tárgyalások. Az üzlet meghiúsult, annak ellenére, hogy a felek múlt hét csütörtökön megállapodást kötöttek egymással. A holland játékos sosem változtatott eredeti követelésein, azonban az, hogy Adrien Rabiot nem igazolt a Manchester Unitedhez, megváltoztatta az Öreg Hölgy eredeti terveit, akik inkább úgy döntöttek, hogy (a költségvetésük adta lehetőségeket figyelembe véve) Miliket és Paredest szerződtetik.

  • Gianluca Di Marzio: Leandro Paredest immár csak néhány lépés távolság választja el attól, hogy a Juventus labdarúgója legyen. A PSG és a Zebrák az ügylet utolsó részleteivel foglalkoznak, s arra törekszenek, hogy lezárják a transzfert. Az argentin egy kölcsönt + 15 millió eurós vételi opciós tartalmazó konstrukció keretein belül igazolhat a Bianconerihez, mely opció bizonyos feltételek, egyebek mellett a BL-kvalifikáció elérésének esetén kötelezővé válik majd.  
  • Romeo Agresti: Arkadiusz Milik, aki sikerrel befejezte orvosi vizsgálatait, a 14-es mezszámot viseli majd a Juventusnál. 
  • Romeo Agresti: Tegnap pozitív egyeztetések mentek végbe a Juve és a PSG között Paredes kapcsán. Az argentin hamarosan a torinóiak játékosa lesz. 
  • Romeo Agresti: A Juve hivatalos ajánlatot tett az Atlético Madridnak a balhátvéd Renan Lodiért, akit kölcsönben igazoltak volna le, azonban a Matracosok csak egy végleges üzlet keretein belül adnák el őt. 
  • Giovanni Albanese: A Milik-ügylet csak sima kölcsön lesz, s egyelőre nincs szó arról, hogy a lengyelre vonatkozó vételi opciós bizonyos feltételek érvényesülésekor kötelezővé válna. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 26-án, 00:00-kor.