HERE WE GO! – FRISSÍTVE 13:57-kor – Mercato-hírek (augusztus 25.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 25-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus tegnap megbeszéléseket tartott Arkadiusz Milik ügynökével, akivel személyes tekintetben a klub már megállapodásra jutott. A Bianconeri most azon dolgozik, hogy egy kölcsön keretében leigazolhassa a lengyelt a Marseille együttesétől, 2 millió eurónyi ellenérték fejében, azonban a fekete-fehérek nem akarják, hogy a szerződésben rejlő vételi opció kötelező legyen. A Juve mindeddig nem közölt hivatalos döntést Memphis Depay környezetével. 

  • Fabrizio Romano: A tegnap esti órákban pozitív kapcsolatfelvételre került sor a PSG és a Juve között Leandro Paredes ügyét illetően. A felek között tovább folytatódnak az egyeztetések az üzlet megkötésének érdekében, miközben a labdarúgó már megállapodásra jutott a Zebrákkal a személyes feltételekről. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve előrehaladott tárgyalások folytat Milik ügyében. Az egyeztetések immár a befejezés felé tartanak, miután a klub lemondott Memphis Depay-ról annak igen nagy fizetési igényéből kifolyólag. A Bianconeri 2 millió eurót fizethet a Marseille-nek a lengyel támadó kölcsönvételéért, mely a vételi opció érvényesítésének esetén további 8 millió euróval növekedhet. A francia klub már megegyezett a fekete-fehérekkel, most pedig Milik ügynökével zajlanak a megbeszélések, a felek pedig az utolsó részleteknél tartanak. 
  • Gianluca Di Marzio: A PSG és a Juve jó úton járnak a Paredes-ügylet megkötése felé. Az argentin egy kölcsön + vételi opciós konstrukció keretein belül csatlakozhat a torinóiakhoz, mely opciói bizonyos feltételek, például a BL-kvalifikáció esetén kötelezővé válhat majd. A futballista immár valóban közel áll ahhoz, hogy a Bianconerihez szerződjön. 
  • Gianluca Di Marzio: Denis Zakaria iránt több Bundesliga-klub is élénk érdeklődést mutat. A Bayer Leverkusen az elmúlt órákban konkrét ajánlatot is tett a középpályásnak, mely azonban nem hozta túlzottan lázba a svájci labdarúgót. 
  • Gianluca Di Marzio: Marko Pjaca visszatérhet a Dinamo Zagrebhez, amennyiben a horvát klub bejut a Bajnokok Ligája csoportkörébe. 
  • Matteo Moretto: A Juve egyre közelebb kerül Milik leigazolásához. A klub lendületben van az ügyet illetően, miközben Paredes leigazolását is tető alá szeretnék hozni a mercato végéig. A dél-amerikai egyedül az Öreg Hölgyet akarja. 
  • Alfredo Pedullà: A Brescia tárgyalásokat folytat a Juventusszal a Leccét elhagyó Gianluca Frabotta kölcsönvételéről. 
  • Romeo Agresti: A Juventus vezetősége és Max Allegri Milik leigazolása mellett döntöttek. A klub most azon dolgozik, hogy végső megállapodásra jusson a Marseille-vel, illetve a játékossal, melynek érdekében a lengyel csatár környezete holnap is Torinóban fog tartózkodni. 
  • Romeo Agresti: A Roma kapcsolatfelvételt kezdeményezett a Bianconerivel Denis Zakaria ügyében: a Farkasok szeretnék megszerezni a svájci labdarúgót egy kölcsön keretein belül, azonban mellette más neveket is kiértékelnek, emiatt pedig egyelőre nem tettek ajánlatot a játékosért. 

 13:57

  • Fabrizio Romano: Arkadiusz Milik a Juventus játékosa lesz, az üzlet megköttetett, HERE-WE-GO! A lengyel futballista egy kölcsön + vételi opciós konstrukció keretében csatlakozik az Öreg Hölgyhöz a Marseille gárdájától, akik első körben 1+1 millió eurót kapnak érte, mely összeg az opció érvényesítésének esetén további 8 millió euróval emelkedhet majd. Az OM már tegnap elfogadta a Bianconeri ajánlatát, most pedig már a játékossal is megszületett az egyezség. 
  • Fabrizio Romano: A Juventus Milik leigazolását követően Leandro Paredes ügyét is szeretné minél hamarabb elintézni. A torinóiak most teljes gőzzel haladnak előre a középpályás megszerzésének érdekében, miközben a PSG is a tárgyalások mihamarabbi lezárására törekszik. Az argentinnak mindig is a Juve volt a prioritása, ennek nyomán pedig a személyes feltételeket illetően már hetekkel ezelőtt megszületett az egyezség a felek között. 
  • Fabrizio Romano + Gianluca Di Marzio + Romeo Agresti: Milik már ma Torinóban lesz, hogy átessen az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatokon. Mindeközben a Bianconeri közölte Memphis Depay környezetével, hogy a lengyel támadót választották a holland helyett. 
  • Matteo Moretto: A Juventus legkésőbb ma, vagy holnap le akarja zárni a Paredes-ügyletet. Az elkövetkezendő órákban újabb kapcsolatfelvétel megy majd végbe a Bianconeri és a PSG között, miközben a játékos nagyon szeretne a fekete-fehérekhez kerülni. Az üzlet formulája kölcsön + vételi opció lehet, ám az még nem dőlt el, hogy az opció kötelező jellegű lesz-e. 
  • Romeo Agresti: A Juventus nagy erőkkel dolgozik a Paredes-ügylet tető alá hozásán, hamarosan újabb tárgyalásokra kerül sor a PSG-vel. Az argentin jelenleg abszolút prioritásnak számít a klub és Max Allegri számára. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 25-én, 13:57-kor.