FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 17.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 17-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Manchester United őrülten magasnak tartja Adrien Rabiot fizetési igényét, ekképp pedig a felek közötti tárgyalások a teljes leállás felé haladnak, mely csak abban az esetben változhat, ha a francia meggondolja magát. Az angol klub biztosan nem fog változtatni eddigi ajánlatán, melynek értelmében az üzlet létrejötte most egyedül a középpályástól függ, hiszen az MU nem fogja meggondolni magát.  

  • Fabrizio Romano: A Juve nagy erőkkel dolgozik Memphis Depay szerződtetésén. A klub jelenleg arra vár, hogy a futballista felbontsa kontraktusát az FC Barcelonával. 
  • Gianluca Di Marzio: Az MU nagyon magasnak tartja Rabiot követeléseit, ami miatt egyelőre lelassultak az egyeztetések a felek között, miközben a középpályás továbbra sincs teljes mértékben meggyőződve arról, hogy elfogadja-e az angolok ajánlatát, tekintve, hogy a klub idén nem szerepelhet majd a Bajnokok Ligájában. 
  • Gianluca Di Marzio: A Rabiot-ügy ideiglenes leállása miatt egyelőre Leandro Paredesszel kapcsolatban sem történtek érdemi fejlemények, ennek ellenére azonban nem kizárt, hogy a Bianconeri mindenáron megpróbálkozik az argentin leigazolásával, már amennyiben a PSG valóban nyitott lenne a játékos kölcsönadására. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Öreg Hölgy töretlenül vár Depay-ra, s kész azonnal szerződést kínálni a hollandnak, amint az felbontja kontraktusát a katalánokkal. A helyzet megoldására várhatóan maximum néhány napot kell várni. 
  • David Ornstein: Rabiot jelenleg nagyon távol áll attól, hogy csatlakozzon az Unitedhez. 
  • Samuel Luckhurst: A Manchester United vezetősége lényegében úgy döntött, hogy nem folytatják az egyeztetéseket Rabiot-val, mivel a francia fizetési igénye elfogadhatatlan a klub számára. 
  • Paul Hirst: Rabiot legalább 10-11 millió eurót szeretett volna kapni az Unitedtől, s bár a klub alapvetően hajlandó lett volna a legjobban kereső játékosok egyikévé tenni a franciát, a labdarúgó édesanyja, Veronique Rabiot ennél is többet követelt a gárdától, ami a tárgyalások befagyasztásához vezetett. 
  • Romeo Agresti: Memphis Depay és a Juventus között lényegében lezárultak a tárgyalások. Azt követően, hogy a holland játékos felbontja szerződését a Barcelonával, a Zebrák le fogják igazolni őt. A játékos mellett várhatóan nem érkezik más futballista a támadósorba a mercato végéig, ideértve Nicolò Zaniolót is, akinek helyzete nem változott a vele kapcsolatos legutóbbi hírek óta. 
  • Romeo Agresti: Úgy tűnik, hogy a Juve és a Valencia elérkeztek egy olyan pontra az Arthurral kapcsolatos tárgyalásokat illetően, ahonnan nem igazán van visszaút, bár a brazil továbbra is átadólistán van, s nem képezi részét a klub projektjének, emiatt pedig nem zárható ki eladása sem. 
  • Romeo Agresti: Rabiot a dolgok jelenlegi állása szerint egyre távolabb kerül az MU-tól, mivel édesanyja és ügynöke túlságosan magas követelésekkel fordult a klubhoz, mely ekképp más célpontok feltérképezését fontolgatja. 
  • Romeo Agresti: Nicolò Rovella hamarosan a Monza kötelékébe igazol egy kölcsön keretein belül, az egyeztetések kisvártatva lezárulnak. A Juventusnak csak egyetlen középpályást kellene eladnia ahhoz, hogy szerződtethesse Leandro Paredest. 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 17-én, 00:00-kor.