FRISSÍTVE 07:30-kor – Mercato-hírek (augusztus 16.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 16-ának legfontosabb hírei. 

07:30

  • Fabrizio Romano: Leandro Paredes néhány nappal ezelőtt végleges megállapodást kötött a Juventusszal a személyes feltételeket illetően. Az argentin egy hosszú távú szerződést írna alá a fekete-fehérekkel, akik egyértelműen prioritásának számítanak. A Bianconeri és a PSG között már nagy erőkkel folynak az egyeztetések az ügyben, miközben Adrien Rabiot távozása továbbra is kulcsfontosságú lenne a transzfer tető alá hozásához. 

  • Gianluca Di Marzio: A PSG hajlandó lenne egy kölcsönügylet keretein belül elengedni Paredest, akinek ügynöke azon dolgozik, hogy minél előbb megszülethessen a klubok közötti megállapodás. Mindeközben haladnak az egyeztetések Rabiot ügyében is, aki a Manchester United és a Juve megállapodását követően egyre közelebb kerül az angolokhoz, míg Depay-t illetően a Bianconeri alapvetően arra vár, hogy a holland felbontsa szerződését az FC Barcelonával. 
  • Matteo Moretto: Memphis Depay egyre közelebb kerül a Juventushoz. A napokban folytatódtak az egyeztetések a játékos környezete és a Barcelona között az esetleges szerződésbontásról, a felek pedig a lehető legrövidebb időn belül szeretnék megkötni a megállapodást, miközben a holland szóban már igent mondott az Öreg Hölgynek. Az, hogy Pierre-Emerick Aubameyang adott esetben a Chelsea-hez kerülhet, nem befolyásolja Depay klubváltását. 
  • Matteo Moretto: Leandro Paredes tekintetében már folyamatban vannak a tárgyalások a Juventus és a PSG között. A klubok egyelőre még keresik a transzfer lehetséges konstrukcióit, ám valószínűnek tűnik, hogy egy kölcsön + vételi opciós formula érvényesül majd, adott esetben kötelező vételi opcióval. Az argentin futballista már hetekkel ezelőtt megegyezett a Bianconerivel. 
  • Alfredo Pedullà: Depay idényenként 5,5-6 millió eurót kereshet majd az Öreg Hölgynél, s két éves szerződést köthet a klubbal, míg Paredes bére 7-8 millió eurót tenne ki a vezetőség tervei szerint. A két játékossal megvan a megegyezés, a Zebrák pedig most a Barcelonára és a PSG-re várnak. 
  • Alfredo Pedullà: A Manchester United továbbra is le akarja igazolni Adrien Rabiot-t, aki a Vörös Ördögök legfőbb kiszemeltjének számít jelen pillanatban. 
  • Luca Bianchin: A Juventus közel áll a 2004-es születésű fiatal olasz támadó, Tommaso Mancini szerződtetéséhez, mivel megelőzte a Milant, az Empolit, a Villarrealt, illetve a Borussia Dortmundot az érte folyó versenyben. A Bianconeri 2-3 millió eurót fizethet a játékos klubjának számító Vicenzának a labdarúgóért, aki várhatóan az U19-es, valamint az U23-as együttesben szerepelhet majd idén. 
  • Sky Sport Italia: Hamarosan lezárulhat Rabiot ügye, mely ekképp a leghamarabb megvalósuló ügylet lehet a Bianconeri folyamatban lévő tárgyalásai közül. A klub már megegyezett a Manchester Uniteddel a francia értékesítéséről, a Vörös Ördögök pedig most a középpályás ügynökével és édesanyjával, Veronique Rabiot-val folytatnak megbeszéléseket a személyes feltételekről. 
  • Romeo Agresti: A tegnapi nap folyamán újabb kapcsolatfelvétel történt a Juve és Depay között: a felek már a szerződés utolsó részleteiről egyeztetnek. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 16-án, 07:30-kor.