FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 6.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 6-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus a tegnapi napon közvetlen tárgyalásokat folytatott Filip Kostić ügynökeivel, melynek során végleges megállapodást kötöttek a szerb játékossal a személyes feltételeket illetően. A klub most azon dolgozik, hogy az Eintracht Frankfurt alakulatával is egyezséget kössön az ügylet tekintetében. A labdarúgó egyértelműen az Öreg Hölgyet tartja prioritásának, ezért pedig nem kötött megállapodást a West Ham Uniteddel. 

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus a napokban ajánlatot tett Dries Mertensnek, akinek egy két évre szóló szerződést kínáltak, ám a belga támadó visszautasította a megkeresést, s most közel áll ahhoz, hogy a Galatasaray-hoz igazoljon. 
  • Gianluca Di Marzio: Mertens visszautasítását követően a Juve minden erejével Álvaro Morata megszerzésére fog koncentrálni, s mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy visszaszerezzék a spanyolt. 
  • Gianluca Di Marzio: A Bianconeri egykori kiszemeltje, Nikola Milenković közel áll ahhoz, hogy szerződést hosszabbítson a Fiorentina együttesével. 
  • Matteo Moretto: Kostić lényegében a Juventus labdarúgójának tekinthető, ugyanis a Bianconeri elvi megegyezésre jutott a Frankfurttal. A következő órákban felgyorsulhatnak az események. 
  • Alfredo Pedullà: A Frankfurt 20 millió eurót kérne Kostićért, a Juve ajánlata pedig 12+3 millió eurót tenne ki. A játékos a torinóiakat akarja, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a német klub korábban a West Ham 15 milliós megkeresését is visszautasította. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve még a szezon kezdete előtt szeretné lezárni mercatóját: Leandro Paredes érkezése Arthur távozásától függ, míg Daniele Rugani hétvégéig fog dönteni jövőjéről. 
  • Alfredo Pedullà: A Sampdoria és a Rugani közötti tegnap reggeli találkozó pozitívan alakult: a genovai alakulat prioritása az olasz védő lenne, fizetését pedig 50-50%-ban állnák a kék-fehérek, illetve a torinóiak. Az Öreg Hölgy nem szeretne újabb védőt igazolni Rugani távozásának esetén, ami miatt Milenković a Fiorentinánál maradhat, akinek a jövő hét közepéig fog dönteni arról, hogy elfogadja-e a Violák hosszabbítást ajánlatát. 
  • Sky Sport Italia: A Monaco egyelőre nem fog ajánlatot tenni Adrien Rabiot-ért, azonban a francia klub továbbra is figyelemmel kíséri a középpályás helyzetét. 
  • Romeo Agresti: A Juventus továbbra is erősen nyomul Kostić leigazolásának érdekében: az utóbbi órákban történt némi előrelépés a felek között, s egyre valószínűbbnek tűnik az üzlet sikeres lezárása. A Frankfurt 20 millió eurót kérne a szerbért. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri egyre optimistábbnak bizonyul Nicolò Fagioli szerződéshosszabbítását illetően. 
  • Arthur ügynöke: "A Valencia valóban érdeklődik ügyfelem iránt, s remélem, hogy az üzlet meg is fog valósulni. Arthurban egyértelműen megvan a távozás iránti vágy, ekképp pedig mindenképpen szeretnénk megoldást találni a helyzetre, hiszen egy ilyen erős futballista esetében luxus, hogy csak a kispadon üljön, s azt nézze, hogy mások játszanak helyette."

 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 6-án, 00:00-kor.