FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (augusztus 5.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. augusztus 5-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Fabrizio Romano: Filip Kostić továbbra sem fogadta el a West Ham United ajánlatát a személyes feltételekkel kapcsolatban. A Juventus egyértelműen versenyben van a szerbért, mivel őt szeretnék leigazolni szélsőnek, miközben dolgoznak Leandro Paredes megszerzésén is. 

  • Fabrizio Romano: A Juventus (más spanyol és francia együttesek, valamint a Fiorentina mellett) élénken érdeklődik az FC Porto tehetséges balhátvédje, Serif Nhaga iránt. A futballista hamarosan dönteni fog a jövőjéről. 
  • Fabrizio Romano: A Tottenham Hotspur előrehaladott tárgyalásokat folytat a korábban a Juve által is kiszemelt Destiny Udogie leigazolásáért, akit az Udinese szeretne 2023-ig megtartani kölcsönben. 
  • Alfredo Pedullà: Kostić személyes tekintetben megegyezésre jutott a Bianconeivel, ahol évenként 3 millió eurót kereshet majd. A torinóiak most az Eintracht Frankfurttal kezdeményeznek tárgyalásokat a futballista leigazolásának érdekében, mivel gyorsan le akarják zárni az ügyletet. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus a jelek szerint letett Nicolò Zaniolo szerződtetéséről, mivel inkább Kostićra koncentrálnak, ez pedig jó helyzetbe hozhatja a Tottenham Hotspurt, akik hamarosan tárgyalásokat kezdeményezhetnek a Romával az olasz leigazolásáért. A fővárosi klub változatlanul 45-50 millió eurót kérne a labdarúgóért. 
  • SPORT1: A Frankfurt nagyjából 20 millió eurót kérne Kostićért. 
  • Romeo Agresti: A Juve kész hivatalos ajánlatot tenni Kostićért az Eintracht Frankfurtnak, mely be is következhet az előttünk álló órákban. 
  • Giovanni Albanese: A Juve vezetősége tegnap délelőtt megbeszélést tartott Nicolò Fagioli környezetével, hogy a fiatal olasz szerződéshosszabbításáról egyeztessenek. 

 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. augusztus 5-én, 00:00-kor.