FRISSÍTVE 09:45-kor – Mercato-hírek (július 16.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 16-ának legfontosabb hírei. 

00:00

  • Florian Plettenberg: A Juventus változatlanul 80 millió eurót + bónuszokat követelne a Bayern Münchentől Matthijs de Ligtért, azonban a német klub előbb Robert Lewandowski helyzetét szeretné rendezni. A Bianconeri optimista a holland játékossal kapcsolatban, s azt akarják, hogy a védő is ott legyen a csapat amerikai turnéján, ám de Ligt ismét közölte a vezetőséggel, hogy minél előbb csatlakozni szeretne a Bayernhez. 

  • Florian Plettenberg: A felek közelebb kerültek egymáshoz az elmúlt órákban de Ligt ügyében, a Juventus biztosan el fogja adni a védőt. 
  • Romeo Agresti: Az Inter továbbra is vezeti a Bremerért folyó versenyt, ám a Juve részéről is történtek próbálkozások a játékos irányába. A Bianconerinek mindig is a brazil volt az első számú célpontja de Ligt szükségessé váló pótlására. A Torino még mindig legalább 40 millió eurót kérne a középhátvédért. 
  • Romeo Agresti: Pau Torres az egyik lehetséges alternatíva de Ligt helyére. Az Öreg Hölgy hamarosan konkrétabb lépéseket is tehet a kiszemeltek irányába, ugyanis a holland távozása nagyban függ attól, hogy a fekete-fehéreknek sikerül-e megfelelő pótlást találniuk posztjára. 
  • Romeo Agresti: Nicolò Zaniolo esetében a Juventus továbbra is szeretné egy játékos bevonásával csökkenteni az olasz vételárát, ám a Roma egyszerűen csak pénzt akar a támadóért. Az üzletet illetően ekképp egyelőre nem történtek újabb fejlemények, ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a Zebráknak nem kell eladniuk de Ligtet ahhoz, hogy kifizessék Zaniolo vételárát. 
  • Romeo Agresti: A Napoli játékosának, Fabián Ruíznak helyzetére érdemes lesz figyelni, mivel lehetséges célpontot képezhet a Juve számára, amennyiben nem hosszabbít a déli együttessel. 
  • Romeo Agresti: A Bianconeri komolyabban érdeklődött Marko Arnautović iránt, ám a Bologna egyelőre semmilyen szinten nem nyitott az osztrák eladására. 
  • Romeo Agresti: Federico Gatti egészen biztosan nem lesz bevonva egyetlen üzletbe sem a nyáron, még akkor sem, ha átadása révén Bremerre is könnyebben csaphatna le a klub, mivel a vezetőség és a szakmai stáb nagyra értékeli az olaszt, aki a keretben fog maradni.

09:45

  • Fabrizio Romano: A Bayern hamarosan újabb hivatalos ajánlatot tehet a Juventusnak de Ligtért. A torinóiak továbbra is kitartanak korábbi, 90-100 millió eurós követelésük mellett. 
  • Fabrizio Romano: Az Inter hamarosan találkozni fog Gleison Bremer képviselőivel, hogy minél előbb lezárják a megállapodást. A Nerazzurri gyorsan akar cselekedni, hogy elejét vegye a Juventus versenybe való visszatérésének, akik egyből bepróbálkoznának a brazilnál, miután értékesítették de Ligtet. 
  • Gianluca Di Marzio: Az Öreg Hölgy Gabrielt, valamint Pau Torrest tette meg a legfőbb kiszemelteknek de Ligt pótlására vonatkozóan. A klub nem változtatott kérésén: 100 millió eurót akarnak kapni a hollandért. 
  • Gianluca Di Marzio: Hamarosan újabb kapcsolatfelvétel várható a Juve és az Atlético Madrid között Álvaro Morata ügyében: Max Allegri nagyon szeretné, ha a spanyol visszatérne a kerethez, akivel részben Vlahović cseréjeként, részben pedig balszélsőként számolna. 
  • Gianluca Di Marzio: A Monza a jövő héten találkozót tart majd a Juventusszal, hogy Filippo Ranocchia jövőjéről egyeztessenek. 
  • Alfredo Pedullà: A Bayern München hamarosan 75 millió eurót + bónuszokat kínálhat de Ligtért, akivel már megvan a megállapodás a személyes feltételeket illetően: a holland 12-13 millió eurót + 2-3 millió eurót kitevő bónuszokat fog kapni a német klubnál. 
  • Alfredo Pedullà: A Juventus védőkkel kapcsolatos listájának első helyén egyértelműen Gabriel áll, őt pedig Pau Torres követi, míg Presnel Kimpembe tekintetében nem érkeztek újabb hírek. 
  • Alfredo Pedullà: Daniele Rugani nagy valószínűséggel a Bianconeri kötelékében fog maradni. Távozásának esetén egyedül egy Serie A-klub jelentene számára alternatívát. 

 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 16-án, 09:45-kor.