Rugani ügynöke: "Daniele minőségi játékos"

rugani_agent.jpgA Juventus olasz labdarúgójának, Daniele Ruganinak ügynöke, Davide Torchia a minap rövidebb interjút adott az itáliai médiának a védő helyzetével kapcsolatban, melynek keretein belül kifejtette, hogy ügyfele mindenképpen szeretne a Zebrák kötelékében maradni, azonban ez természetesen a klubon is múlik, mely ugyanakkor elengedésével azt kockáztatná, hogy megfosztja magát egy minőségi játékostól. 

"Jelen pillanatban minden szempontból úgy fest, hogy Rugani maradni fog a Juventusnál, s hogy a következő idényben is az Öreg Hölgyet szolgálja majd, hiszen a klub vezetősége mindeddig nem jelezte nekünk, hogy megválna Danielétől, vagy hogy egyáltalán fontolóra vették volna értékesítését. Képviseltem egyelőre semmilyen szinten nincs átadólistán, azonban mind tudjuk, hogy a futballban nagyon gyorsan változnak a dolgok" – fogalmazott mondanivalójának kezdeteként. 

"Kijelenthetem, hogy eddig a percig egyáltalán nem vettük fel a kapcsolatot a sajtóban igen sokszor felbukkanó Bologna gárdájával, ahogy semelyik másik együttessel sem, mivel Daniele szeretne a Bianconerinél maradni, legfőbb célja pedig az, hogy kitöltse további két évig érvényes kontraktusát a fekete-fehéreknél. Az elmúlt szezonban Rugani az Öreg Hölgy meccseinek 40%-án lehetőséget kapott valamilyen formában, az pedig, hogy egy topcsapat ilyen komolyan számol vele, kétségkívül alátámasztja remek kvalitásait. 

Azon hét esztendő alatt, amit Rugani ez idáig eltöltött a Juventus szerelésében, sosem volt hiány posztriválisokból, ami azt eredményezte, hogy a belső védők között mindig is fennállt egyfajta komoly versenyhelyzet. Ha a Juventus továbbra is számolni akar ügyfelemmel, ő boldogan folytatja karrierjét az olasz rekordbajnoknál, ám ha az illetékesek úgy döntenek, hogy inkább értékesítik őt, egy nagy erősségüktől fosztanák meg magukat, mivel Daniele egy minőségi játékos" – összegzett Torchia. 

Mint ismert, a Transfermarkt által 3,5 millió euróra taksált Rugani az elmúlt idény során minden sorozatot figyelembe véve 18 alkalommal lépett pályára a Bianconeri szerelésébe (ebből 12 ízben a bajnokságban), mely találkozók alkalmával összesen 1263 játékpercet írhattak fel a neve mellé, míg a Coppa Italia Sampdoria elleni nyolcaddöntőjében egy gólt is sikerült szereznie a genovai gárdával szemben.