FRISSÍTVE 08:49-kor – Mercato-hírek (július 2.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. július 2-ának legfontosabb hírei. 

 00:00

  • Fabrizio Romano: Az MLS-ben szereplő New England Revolution hamarosan szerződtetni fogja a Juventus ifjú albán támadóját, az előző szezonban kölcsönben az osztrák WSG Tirolnál játszó Giacomo Vrionit. A fiatal csatár az RC Lenshez igazoló Adam Buksa utódja lesz az alakulatnál, mely egy 4 millió euró körüli összeget + bónuszokat fizet érte az Öreg Hölgynek. 

  • Gianluca Di Marzio: Franco Israel mindenben megállapodott a Sporting CP-vel, a kapus hamarosan csatlakozik a portugál együtteshez. A Juventus 1,1 millió eurót kap a hálóőrért, valamint egy lehetséges jövőbeli értékesítés transzferdíjának 50%-a is a klubot illeti majd. 
  • Alfredo Pedullà: Matthijs de Ligt immár egyértelműen piacon van. A Chelsea hamarosan hivatalos ajánlatot fog tenni a labdarúgóért, 70 millió eurót + bónuszokat kínálva az Öreg Hölgynek, játékosok bevonása nélkül, mivel a torinóiak csak készpénzt fogadnának el a hollandért, dacára annak, hogy a Kékek több futballistát is felkínáltak a Zebráknak. Az üzletet illetően sok múlik majd a bónuszokon, melyeknek viszonylag könnyen elérhetőknek kell lenniük ahhoz, hogy a Bianconeri elfogadja a londoniak ajánlatát. Az elmúlt időszakban a Manchester City és a Bayern München is felmérte a védő helyezét, azonban egyik klub sem tett konkrét lépéseket érte. 
  • Alfredo Pedullà: Az AS Roma jelen pillanatban nem szeretne más játékosokat bevonni a Zaniolo-ügyletbe, azonban egy fiatal labdarúgó esetében hajlandó lenne megfontolni ezt a konstrukciót. 
  • Alfredo Pedullà: A Bianconeri jelenleg minden erejével Nicolò Zaniolo megszerzésére koncentrál, azonban Domenico Berardi is megtalálható a fekete-fehérek listáján. 
  • Alfredo Pedullà: Filip Kostićnak további egy évig van szerződése az Eintracht Frankfurt gárdájánál. A német klub az elmúlt hetekben többször is hosszabbítási ajánlatot tett a szerbnek, aki ezen megkereséseket rendre visszautasította, mivel szeretne csatlakozni a Juventushoz, dacára annak, hogy Spanyolországból is lennének érdeklődők iránta. A balszélső ugyanakkor nem akar örökké várni a Zebrákra, emiatt pedig három-négy nap múlva elkezdi kiértékelni az előtte álló többi lehetőséget is. 
  • Nizaar Kinsella: A Chelsea hivatalosan is megkezdte a tárgyalásokat de Ligtért. 
  • Giovanni Albanese: A Juve elszántan dolgozik a Zaniolo-ügyleten. A klub napi szintű kapcsolatban áll az AS Roma illetékeseivel, azonban most türelemre van szükség, mivel annak ellenére, hogy a fekete-fehérek egy kellően meggyőző ajánlatot szeretnének előkészíteni, a Giallorossinak is nyitottnak kell lennie a különböző elképzelésekre. 
  • A Sassuolo vezérigazgatója, Giovanni Carnevali: "Az elmúlt napokban nem beszéltem a Juventusszal Andrea Ranocchia és Nicolò Fagioli tekintetében, mivel annak ellenére, hogy a két fiatal egyaránt jó játékosnak számít, nem lehet csak úgy megvásárolni őket. Ha eredményeket akarsz elérni velük, meg kell találnod a helyüket a csapatban, s játéklehetőséget kell biztosítani számukra, különben nem fognak fejlődni."

08:49

  • Gianluca Di Marzio: A Napoli megpróbál felkészülni Kalidou Koulibaly esetleges távozására, ezért pedig Aurelio De Laurentiis felvette a kapcsolatot a Juve és az Inter által is kiszemelt Nikola Milenković ügynökével. A szerb futballistát a korábbi hírek szerint gyakorlatilag leblokkolta a Nerazzurri, azonban azt nem tudni, hogy a felek között megszületett-e az egyezség, vagy csak egy kísérletről volt szó. 
  • Alfredo Pedullà: Az, hogy Dušan Vlahović megkapta a 9-es, Federico Chiesa pedig a 7-es mezt, előrevetíti, hogy Paul Pogba a 10-es, Ángel Di María pedig a 11-es szerelésben fog majd futballozni. A klub Chiesa számcseréjével szabadon hagyta a 22-es szerelést, ami Zaniolo mezszáma az AS Románál.
  • Alfredo Pedullà: A hétvége folyamán újabb kapcsolatfelvételek várhatóak a Juve és a Roma között Zaniolo ügyében, a jövő héten pedig egy személyes meetingre is sor kerül majd. Az Öreg Hölgynek két útja lenne az olasz leigazolására: egy fiatal játékos bevonása, vagy egy kölcsön + kötelező vételi opciós konstrukció felajánlása. 
  • Alfredo Pedullà: A Juve a Zaniolóért folyó tárgyalások mellett a Chelsea-vel is állandóan egyeztet de Ligt értékesítéséről, miközben a háttérben figyelemmel kíséri a Leandro Paredesszel kapcsolatos történéseket is. Az argentin középpályásért egyelőre még nem történtek megbeszélések a Zebrák és a PSG között, a két klub egyelőre más frontokra koncentrál. 
  • TyC Sports: Egyértelmű, hogy Ángel Di María és a Juventus szóbeli megállapodást kötöttek egymással. A felek most a szerződés utolsó részletein dolgoznak, néhány napon belül pedig hivatalossá válik a veterán támadó leigazolása, aki egy 1 évre szóló, 6 millió eurót + bónuszokat garantáló kontraktust ír majd alá. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. július 2-án, 08:49-kor.