Drăgușin ügynöke: "Radu nagyon csalódott"

dragusin.jpgMint ismert, a Juventus a várhatóan távozó Luca Pellegrini helyére a kieső Genoa fiatal olasz balhátvédjét, Andrea Cambiasót szeretné leigazolni, mely ügylet 5,5 millió euróba kerülne az Öreg Hölgynek, akik ezen összeg mellett a klub román védőjének, Radu Drăgușinnak játékjogát is átruháznák a Grifonira. A játékos ügynöke, Florin Manea a tegnap esti órákban ugyanakkor arról beszélt az itáliai médiának, hogy képviseltje rendkívül csalódott a Bianconeri döntése miatt, ami végső soron az ügylet tető alá hozását is veszélybe sodorhatja. 

"Hogy Radu jövő héten áteshet-e az orvosi vizsgálatokon a Genoa alakulatánál? Nos, ebben egyáltalán nem vagyunk biztosak, mivel annak ellenére, hogy egy komoly projekt van kibontakozóban a Grifoninál, nem jelenteném ki egyértelműen, hogy ügyfelem itt is fogja folytatni pályafutását" – szögezte le a calciomercato.it mikrofonja előtt. 

"Drăgușin természetesen igencsak megtisztelőnek tartja az iránta való érdeklődést, hiszen mégis csak egy történelmi hagyományokkal rendelkező, jelentős olasz alakulatról van szó, ugyanakkor a Genoa iránt tanúsított minden tiszteletem mellett is meg kell jegyeznem, hogy mégsem a Real Madrid hívott fel bennünket, ebből kifolyólag pedig meglehetősen nehéz volna azonnal igent mondani egy ilyen megkeresésre. 

Radu nagyon csalódott a kialakult helyzet miatt, főleg annak fényében, hogy nemrég még Giorgio Chiellini is személyes üzentet küldött neki, sok sikert kívánva számára. Ügyfelem tudja, hogy keményen kell dolgoznia, én pedig maximálisan bízom benne, mivel meggyőződésem, hogy a jövőben készen áll majd egy olyan nagy klubban futballozni, mint a Juventus. 

Bár a tavalyi idény nem igazán alakult úgy, ahogy szerettük volna, számomra ezzel együtt sem tűnnek rossznak az elért eredmények. Az Öreg Hölgy nyilvánvaló módon magas szintet képvisel, s külső szemlélőként nem is mondanám azt, hogy rossz átigazolási politikát folytatnak, azonban hiszem, hogy Radu esetében most tévedést követnek el, mivel képviseltem remek játékos lesz. Tizenöt esztendős pályafutásom során egyetlen futballistát sem láttam, aki ennyire elkötelezetten követte volna céljait. Meglátjuk, hogy a Juve hibázott-e, vagy sem" – összegzett Manea.