FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (június 15.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 15-ének legfontosabb hírei. 

 00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus hamarosan lezárja a Paul Pogba-ügyletet. A felek közel állnak a teljes körű megállapodáshoz a szerződés tekintetében, melynek alapján a francia 8 millió eurót + bónuszokat fog keresni az Öreg Hölgynél. A klub arra számít, hogy a középpályás hamarosan aláírja a visszatéréséről szóló kontraktust. 
  • Gianluca Di Marzio: Dacára annak, hogy az Inter megállapodást kötött Raoul Bellanova megszerzéséről, a Nerazzurri hamarosan Destiny Udogie képviselőivel is találkozni fog, egy potenciális átigazolási ügylet miatt. 

  • Romeo Agresti: A vezetőség az utolsó simításokat végzi Pogba-ügyben, azonban a futballista július előtt biztosan nem írja alá szerződését a klubbal. 
  • Romeo Agresti: Az Atalanta nem vásárolja meg Merih Demiralt a Bianconeritől. A torinóiak most új klubot keresnek a török labdarúgó számára. 
  • Alfredo Pedullà: Filip Kostić mindenképpen csatlakozni szeretne a Juventushoz, ezért pedig nem is reagált az Eintracht Frankfurt hosszabbítási ajánlatára. A Bianconeri mindeközben továbbra is Ángel Di María válaszára vár, azonban már csak néhány nap erejéig. 
  • Giovanni Albanese: Luís Suárezt felajánlották a Juvénak, ám az uruguayi jelen pillanatban csupán egy javaslat, nem pedig egy konkrét piaci lehetőség. Max Allegri mindenképpen egy európai tapasztalattal bíró csatárt szeretne igazolni a támadósorba, a klub pedig ennek érdekében Gabriel Jesusszal is felvette a kapcsolatot, azonban nem valószínű, hogy a brazil a Zebrákhoz kerülne. 
  • Giovanni Albanese: A Juve mindenképpen szeretne még egy topjátékost igazolni Pogba szerződtetését követően. Az együttes leginkább egy jobbszélső érkezését tartja prioritásnak, mely poszton eddig Domenico Berardi, Nicolò Zaniolo, valamint David Neres kerültek szóba. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 15-én, 00:00-kor.