FRISSÍTVE 08:30-kor – Mercato-hírek (június 12.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 12-ének legfontosabb hírei. 

08:30

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus változatlanul vezeti a versenyt Paul Pogbáért, hiszen folyamatos kapcsolatban állnak a játékos ügynökségével, miközben nem mutatkoznak jelei annak, hogy a PSG veszélyeztetné az ügyletet. 
  • Gianluca Di Marzio: Az AS Roma egy 40 millió euró körüli összeget kérne Nicolò Zaniolóért az érdeklődőktől, s nem szeretnének csereügyletekbe bocsátkozni a futballista eladásának esetén. 

  • Gianluca Di Marzio: Mivel a Bianconeri mindeddig nem tudott megállapodni Ángel Di Maríával, a klub lassan más célpontok felé fordulhat. Az egyik ilyen labdarúgó David Neres lehet, akiért azonban jelenleg a Benfica vezeti a versenyt. 
  • Romeo Agresti: A Juventus az elmúlt órákban is megnyugtató üzeneteket kapott Pogba környezetétől, s bár a hivatalos bejelentésig még hosszú lesz az út, a fekete-fehérek (leszámítva a bürokratikus formaságokat) gyakorlatilag már mindent megtettek, amit meg kellett tenniük az üzlettel kapcsolatban. 
  • Romeo Agresti: Mattia De Sciglio már napokkal ezelőtt aláírta új, 2025-ig tartó szerződését. Az illetékesek a jövő hét folyamán találkoznak Nicolò Fagiolival is, akivel szintén kontraktusának kiterjesztéséről egyeztetnek majd. 
  • Romeo Agresti: Koni De Winter kölcsönben elhagyhatja a Zebrák kötelékét a nyáron, s ugyanez a sors várhat Radu Drăgușinra is, aki az elmúlt idényben előbb a Sampdoria, majd a Salernitana kötelékében szerepelt. 
  • Romeo Agresti: A Sporting CP teljeskörű megállapodást kötött az Öreg Hölggyel Franco Israel átigazolását illetően, aki hamarosan Lisszabonba utazik majd az orvosi vizsgálatok elvégzésére. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 12-én, 08:30-kor.