FRISSÍTVE 11:27-kor – Mercato-hírek (június 11.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 11-ének legfontosabb hírei. 

00:00

  • Gianluca Di Marzio: Ángel Di María ügyében mindeddig nem történt előrelépés, a felek a jövő héten folytatni fogják az egyeztetéseket. A klub az argentin mellett mindazonáltal több szélsőt is figyel, akik közül Nicolò Zaniolo, Domenico Berardi, valamint Filip Kostić neve is megtalálható a listán. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus nem aggódik amiatt, hogy sikerül-e lezárnia a Pogba-ügyletet, mivel a francia úgy döntött, hogy visszatér a Bianconerihez, környezete pedig azon dolgozik, hogy minél hamarabb tető alá hozza a megállapodást. 

  • Romeo Agresti: Arthur képviselői és a Juve illetékesei két nappal ezelőtt találkoztak egymással. A felek egyaránt a brazil távozásának előkészítésén munkálkodnak. 
  • Romeo Agresti: A Bianconerinek jelen pillanatban egy jobbszélső július 4-ig történő leigazolása, valamint Pogba szerződtetése jelenti a legfőbb prioritást. A francia labdarúgó továbbra is egy lépésre áll a fekete-fehérektől. 
  • Romeo Agresti: A balhátvédeket illetően minden bizonnyal Emerson Palmieri leigazolása lenne a legkönnyebben kivitelezhető piaci művelet, míg a hátsó alakzat jobb oldalával kapcsolatban a továbbiakban születhet döntés arról, hogy a Zebrák komolyabb erőfeszítésekbe bocsátkoznak-e Nahuel Molináért, mivel az adott poszton már most is elegendő labdarúgójuk van. 
  • Romeo Agresti: Nem valószínű, hogy Kalidou Koulibaly nyolc esztendőt követően éppen a Juventus kedvéért hagyná el a Napolit, ezzel együtt pedig a torinóiak sem igazán érdeklődnek iránta, ahogy Gleison Bremer iránt sem. 
  • Romeo Agresti: Az Atlético Madrid és a Juventus továbbra is kapcsolatban állnak Álvaro Morata ügyének elrendezése érdekében. Az üzlet nincs véglegesen lefújva, a spanyol pedig maradni szeretne az olasz rekordbajnoknál. 
  • Romeo Agresti: Marko Arnautović valóban felmerült a cserecsatár posztjára, azonban az osztrák minden bizonnyal maradni fog a Bologna kötelékében. 
  • Romeo Agresti: Filip Kostićot illetően továbbra sincsenek konkrét hírek a komolyan vehetetlen pletykákon kívül. 

11:27

  • Fabrizio Romano: Az Inter egy négy évre szóló szerződést ajánlott Paulo Dybalának, akinek szezononként valamivel kevesebb, mint 6 millió eurót + bónuszokat kínálnak fizetés gyanánt. A következő napokban újabb kapcsolatfelvételre kerül majd sor a felek között, miközben La Joya egyértelműen csatlakozni szeretne a Nerazzurrihoz, s a bérről szóló tárgyalások emiatt hamarosan kulcsfontosságú szakaszba lépnek. 
  • Gianluca Di Marzio: A Parma érdeklődik Gianluca Frabotta iránt, ám a játékosnak külföldi csapatoktól is vannak megkeresései. 
  • Alfredo Pedullà: Andrea Cambiaso környezete csak a jövő héten találkozik majd a Juventusszal. A játékosért jelen pillanatban az Inter van pole-pozícióban. 
  • Alfredo Pedullà: Pogba a Juventus játékosa lesz, nincs szó a PSG, vagy a Real Madrid érdeklődéséről. 
  • Alfredo Pedullà: A klub továbbra is éber marad Di María ügyét illetően, azonban a következő 3-4 napban döntésre szeretnék vinni a dolgot, mert nem akarnak örökre várni a veterán labdarúgóra. A felek között továbbra sem számít eldöntött kérdésnek a szerződés hossza, azonban a jelek arra mutatnak, hogy a futballista is elkezdett egy 1+1 éves kontraktusban gondolkodni, miközben Max Allegri kifejezetten arra kérte a Bianconeri vezetőségét, hogy várjanak az argentin válaszára. 
  • Giovanni Albanese: Mykhaylo Mudryk egyértelműen beszédtémát képez a torinóiaknál. A 2001-ben született labdarúgó ára 10 millió euró körül mozoghat, ő maga pedig szívesen csatlakozna a fekete-fehérekhez, azonban egyelőre nem tudni, hogy mennyi szerepet kapna a következő idényben, mivel Di María mellett a klub nem tett le Filip Kostićról sem, ezen felül pedig Álvaro Morata maradására is jó esélyek mutatkoznak. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 11-én, 11:27-kor.