FRISSÍTVE 00:00-kor – Mercato-hírek (június 3.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 3-ának legfontosabb hírei.

00:00

  • Fabrizio Romano: A Juventus friss ajánlata évi 8 millió eurós bért + bónuszokat garantálna Paul Pogba számára, akinek részéről már csak a végleges válasz hiányzik. A klub továbbra is kapcsolatban áll a francia ügynökeivel, miközben Mattia De Sciglio ügyében is előrelépés történt, a jobbhátvéd 2025-ig hosszabbít a Zebrákkal. 
  • Romeo Agresti: Pogba már jelezte közelebbi barátainak, hogy vissza akar térni a Juventushoz, mely gárdával immár az utolsó részletekről tárgyal. A Manchester United egykori játékosának érkezése miatt Sergej Milinković-Savić leigazolása valószínűtlenné válik, a két játékos csak nehezen lehetne egyszerre a Bianconeri labdarúgója. 

  • Romeo Agresti: Az Ángel Di Maríával zajló megbeszélések ezt követően is folytatódni fognak, bár a felek még nem kötöttek megállapodást. Az argentin szélső 8 millió eurós bért, s 1 éves szerződést igényelne, ám egy ilyen rövidtávú kontraktus esetén nem vehetné igénybe a kedvezőbb olaszországi adófeltételeket, ezért a vezetőség inkább egy 1+1 éves megállapodást szeretne kötni vele. 
  • Romeo Agresti: A Juve mindeddig nem tett ajánlatot Filip Kostićért. 
  • Romeo Agresti: Giorgio Chiellini lehetséges utódját illetően több játékos is felmerült az Öreg Hölgynél, ám a klubnak jelenleg még nincs konkrét kiszemeltje a posztra. 
  • Romeo Agresti: Egy hónappal ezelőtt még biztosnak tűnt, hogy az Atalanta aktiválja Merih Demiral vételi opcióját, azonban jelenleg már számos jele van annak, hogy a klub és a török belső védő közös útja mindössze egy idény után megszakadhat. 
  • Romeo Agresti: Paulo Dybala egyre közelebb kerül az Interhez. A milánói klubnak el kell adnia néhány labdarúgóját, hogy ajánlatot tehessen az argentinnak, ám ezután teljes erőbedobással próbálkozhat a Bianconerit elhagyó támadó szerződtetéséért. 
  • Giovanni Albanese: A torinóiak mindenképpen szeretnének egy helyettest igazolni Alex Sandro mögé, hogy pótolják a minden bizonnyal távozó Luca Pellegrinit, ám eddigi kiemelt célpontjuk, Destiny Udogie idén nyáron nem fogja elhagyni az Udinese csapatát. A Juventus legfőbb kiszemeltjének a balhátvéd-posztra most az AZ Alkmaar játékosa, Owen Wijndal számít.

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 3-án, 00:00-kor.