FRISSÍTVE 11:32-kor – Mercato-hírek (június 02.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. június 1-ének legfontosabb hírei.

10:45

  •  Romeo Agresti: Paul Pogba egyetlen lépésre áll attól, hogy visszatérjen a Juventushoz. 
  • Romeo Agresti: Ángel Di María és a Juventus illetékesei a tegnapi napon ismét tárgyaltak, azonban nem történtek jelentősebb fejlemények. Az argentin továbbra is egy éves szerződést akar kapni a Bianconeritől, így pedig a játékos kérése és a klub ajánlata között fennáll egy kisebb szakadék. A felek a következő napokban ismét egyeztetni fognak.

  • Gianluca Di Marzio: Pogba szívesen visszatérne a Bianconerihez, a következő héten a felek előreláthatólag minden részletet tisztázhatnak majd a teljes megállapodás érdekében. 
  • Gianluca Di Marzio: A vezetőség még mérlegeli, hogy Di María lenne-e a legjobb opció a támadósor megerősítésére. A játékos és a klub közötti kapcsolatok továbbra is élnek, de a végleges egyezség még hiányzik. 
  • Alfredo Pedullà: Pogba megegyezett a Juventusszal. Az üzlet lezárásához lényegében már csak a francia aláírása hiányzik. 

 11:32

  • Romeo Agresti: Mattia De Sciglio aláírta szerződéshosszabbítását a Juventusszal, melyet a napokban hivatalossá is tesznek majd a felek. 
  • Matteo Moretto: Pogba rendkívül közel áll az Öreg Hölgyhöz, mely klubbal egy négy évre szóló kontraktust köt majd. A játékos és a fekete-fehérek hamarosan megtartják utolsó találkozóikat is, melyeken a legkisebb részletekről is megállapodnak. 
  • Fabrizio Romano: Az Arsenal továbbra is kiszemeltként kezeli Arthurt, ám a középpályát illetően a Leicester City játékosa, Youri Tielemans a prioritás. 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. június 2-án, 11:32-kor.