A Juve ajánlatot tehet Milinković-Savićért

sergej-milinkovic-savic-2-scaled-e1634817883576-1280x720.jpgA tegnapi nap folyamán az olasz sportsajtó megbízható felének döntő többsége meglehetősen fontos és érdekes hírekről számolt be a Lazio szerb klasszisa, Sergej Milinković-Savić kapcsán, kijelentve, hogy a Juventus hamarosan ajánlatot tehet majd az évek óta erős figyelemmel kísért középpályásért. 

Romeo Agresti mindenekelőtt leszögezte, hogy a klub a nyár folyamán egyértelműen egy nagy lépés megtételére készül a középpályán, ennek keretein belül pedig elképzelhető, hogy valóban hadjáratot indít majd a rómaiak játékosáért, akit a vezetőség tagjai már 2019-ben is szívesen leigazoltak volna, csakhogy ekkor a Sasok elnöke, Claudio Lotito a megfizethetetlennek bizonyuló 100 millió eurós árcédulát tűzte ki a balkáni futballistára. 

Giovanni Albanese mindezzel együtt egyértelműen kijelentette, hogy a Lazio nagy erősítések megtételét tervezi a következő mercatóra nézve, emiatt pedig a klub kénytelen lesz egy vezéráldozatot hozva eladni egyik klasszisát, aki adott esetben könnyűszerrel lehetne a szerb labdarúgó is. Az újságíró szerint a kék-fehérek 65-70 millió euróra értékelik Milinković-Savićot, mely alapvetően egy korrekt összegnek számít a játékos képességeit figyelembe véve, ennek révén pedig gondolkodóba ejtheti az Öreg Hölgy illetékeseit is. 

Albanese úgy tudja, hogy a fekete-fehérek illetékesei már most kapcsolatba léptek SMS képviselőivel, a tárgyalásoknak pedig nagy mértékben kedvezhet a Lazio értékesítésre vonatkozó szándéka, valamint az is, hogy a Zebrák mestere, Massimiliano Allegri rendkívül nagyra értékeli a labdarúgót, mely körülmények hamarosan a Juventus, valamint a Sasok között is egyeztetéseket eredményezhetnek majd. 

Romeo Agresti mindemellett úgy tudja, hogy a Juve az elmúlt hetekben Renato Sanches ügynökeivel is felvette a kapcsolatot egy esetleges nyári átigazolás tekintetében, míg Fabiana Della Valle szerint az Öreg Hölgy nem csupán a középpálya megerősítésén gondolkodik, hiszen az együttes a támadósort is szeretné acélosabbá tenni, mely feladatra elsősorban Nicolò Zaniolót, valamint Giacomo Raspadorit szemelte ki. 

Della Valle szerint a vezetőség első számú célpontjának továbbra is Zaniolo számít, akiért már meg is tették az első lépéseket, azonban mivel a Bianconeri két támadót szeretne szerződtetni a nyáron, a Sassuolo tehetségének érkezése sem zárható ki teljes mértékben. Raspadorit az illetékesek alapvetően Paulo Dybala utódjának szánnák a klubon belül, nem pedig az AS Roma szélsőjének alternatíváját látják benne, azonban a megbeszélések előrehaladását nagyban gátolhatja, hogy a Neroverdi 30 millió eurót szeretne kapni a reménységért, ám ennek dacára kétségkívül a fekete-fehérek mellett szólhat, hogy a játékos maga is lelkesedne a Torinóba való költözés ötlete iránt.