FRISSÍTVE 12:45-kor – Mercato-hírek (január 21.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely a most január végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2022. január 21-ének legfontosabb hírei. 

  • Gianluca Di Marzio: A Juventus továbbra is erőlteti a legalább 18 hónapos kölcsön + vételi opcióról szóló konstrukciót az Arthur-Arsenal-szál tekintetében, azonban az Ágyúsok mindeddig nem mentek bele ebbe a formátumba. 

  • Gianluca Di Marzio: Amennyiben Arthur távozik Torinóból, a Bianconeri prioritása egyértelműen Denis Zakaria téli megszerzése lenne, akit mindenképpen le szeretnének igazolni a Bayern München orra elől. 
  • Fabrizio Romano: Egyelőre nincsenek új fejlemények Arthur kapcsán.
  • Fabrizio Romano: A Juventus mindeddig nem döntött a télen leigazolandó csatár pontos kilétéről.
  • Fabrizio Romano: Nicolò Rovella januári visszarendelése egy valós lehetőségnek számít, azonban az olasz középpályást nem Arthur pótlásának tekintené a Juve.
  • HIVATALOS: Az U23-as csapat egyik oszlopos tagja, Fabio Miretti új, 2026-is szóló szerződést kötött a Juventusszal a tegnapi nap folyamán. 
  • Daniele Rugani ügynöke, Davide Torchia: "Daniele pozitív periódusának titka egyértelműen a klub, valamint Max Allegri neki nyújtott támogatása. A Juventus sosem mondott le Ruganiról, mestere pedig mindig is biztosította arról, hogy messzemenően hisz benne. Ügyfelem 100%-ig maradni fog az Öreg Hölgynél a télen, mivel a klub, illetve ő maga is ezt szeretné."

12:45

  • Romeo Agresti: Több klub is érdeklődik Dejan Kulusevski iránt, azonban a jelek szerint marad a szezon végéig.
  • Gianluca Di Marzio: A mercato kezdetén a PSG felajánlotta Icardit Moise Keanért cserébe, azonban az üzlet meghiúsult, ugyanis az olasz nem szerepelhet három együttesben egy szezonon belül. Mint ismert, a csatár még az Everton játékosa, és csupán kölcsönben szerepel Torinóban. 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó táblázat az Adatbázisban található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2022. január 21-én, 12:45-kor.