Vlahović ügynöke: "Commisso keresztbe tett nekünk"

dusan-vlahovic-pen.jpgA Juventus egyik, ha nem a legnagyobb nyári célpontjának tekinthető Dušan Vlahović ügynöke, Giovanni Branchini a napokban igen érdekes nyilatkozatot adott az olasz sportmédiának, melyben arról beszélt, hogy a számos alakulat által kiszemelt szerb támadó egészen biztosan nem fogja meghosszabbítani szerződését a jelenlegi együttesének számító Fiorentinával, ami azonban már legkésőbb nyár végén eldöntött kérdésnek számított a képviselő elmondása alapján. 

Branchini elsőként megerősítette a Violák elnökének számító Rocco Commisso múlt hét folyamán elmondott szavait, melyekben a sportvezető elismerte, hogy a klub lezárta az egyeztetéseket a balkáni labdarúgóval, ezen tárgyalások azonban sajnálatos módon eredménytelenül zárultak, ugyanis Vlahović egészen biztosan nem fogja megtoldani a firenzei együttesnél fennálló kontraktusát. 

"Megerősíthetem, hogy Dušan semmiképpen sem fog szerződést hosszabbítani a Fiorentinával, ugyanis a továbbiakban nem áll szándékunkban egyeztetésekbe bocsátkoznunk a klubbal ezen témát illetően. Képviseltem semmiképpen sem szeretne a kontraktusában megjelölt dátumnál tovább maradni Firenzében, ennek nyomán pedig az elkövetkezendőkben e kérdésekkel kapcsolatban nem vagyunk hajlandóak nyilatkozni a sajtó, valamint a Fiorentina képviselőinek" – szögezte le a FirenzeViola kérdésére. 

"A jelenlegi állapot részben az idén nyáron történő események miatt következhetett be, ugyanis a mercato során mindenre kiterjedő megállapodást kötöttünk az Atlético Madrid alakulatával Dušan átigazolásáról, mely üzlet 60 millió eurót, ezen felül pedig bizonyos bónuszokat biztosított volna a Fiorentina számára. Ügyfelem a személyes feltételeket illetően egyezségre jutott a spanyol alakulattal, mi pedig készek voltunk prezentálni a szerződéseket a Violák vezetőségének is, azonban Rocco Commisso elnök keresztbe tett nekünk, s megtorpedózta az átigazolást. 

Rocco ekkor azzal indokolta döntését, hogy már-már fiaként tekint Vlahovićra, akit ennek révén semmiképpen sem akar elengedni együttesétől, bármekkora ajánlattal is rukkolnak elő az iránta érdeklődők. Commisso, elmondása szerint mindent megtett volna annak érdekében, hogy képviseltem meghosszabbítsa szerződését a klubbal, azonban részben ennek köszönhetően erre már biztosan nem fog sor kerülni az elkövetkezendő hónapokban" – zárta szavait a menedzser. 

Mint ismert, több megbízható forrás, egyebek mellett Giovanni Albanese és Romeo Agresti értesülései szerint a Juventus mindenképpen szeretné megszerezni a (többek szerint a Juvét favorizáló) szerbet a következő átigazolási idényben, ennek érdekében pedig akár Álvaro Morata kezét is hajlandó lenne elengedni, ugyanakkor Gianluca Di Marzio szerint mindeddig nem köttetett megállapodás a torinói klub, valamint Vlahović között, ekképp tehát a fekete-fehéreknek további erőfeszítéseket kell majd tenniük az üzlet esetleges lezárásához.