BRÉKING! FRISSÍTVE 19:05-kor – Mercato-hírek (augusztus 30.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 30-ának legfontosabb hírei.

  • Carlo Laudisa + Luca Bianchin: A Juventus még egy utolsó kísérletet fog tenni Miralem Pjanić megszerzésének érdekében. A terv szerint a bosnyák kölcsönben térhet vissza Torinóban, fizetésének felét pedig a Barcelona állja majd. 
  • Fabrizio Romano: A pletykák ellenére a Juve nem gondolkodik sem Sergio Agüero, sem Eden Hazard, sem pedig Pierre-Emerick Aubameyang szerződtetésében, akik jelen pillanatban egyáltalán nem számítanak célpontoknak Torinóban. 

  • Fabrizio Romano: Max Allegri mindenképpen szeretne egy új középpályást hozni a Juventushoz. Jelen állás szerint Axel Witsel és Miralem Pjanić szerepel a listán. 
  • Giovanni Albanese: A mercato utolsó negyvennyolc órájában a Juve minden előtte kínálkozó lehetőséget meg szeretne ragadni, mind az érkezők, mind a távozók tekintetében. A legfőbb kiszemeltek Icardi és Pjanić, kiknek megszerzése egyaránt rendkívül nehéz feladatnak ígérkezik. Az átigazolási piac vége ezen felül is számos meglepetést tartogathat. 
  • Nicola Balice: Icardi megszerzése elképesztően nehéznek bizonyul, azonban a Juve nem adja fel a próbálkozást az argentin leigazolásának érdekében. Pjanić immár hónapok óta a Bianconerire vár, s maga Allegri is szívesen dolgozna ismételten együtt a futballistával. A játékos készen áll a visszatérésére, azonban nem ő az Öreg Hölgy egyetlen kiszemeltje a középpályát illetően. 
  • Alfredo Pedullà: Az elkövetkezendő időszakban újabb kapcsolatfelvétel várható a Barcelona és a Zebrák között Pjanić ügyét illetően. A katalán alakulat a tervek szerint a bosnyák középpályás fizetésének 50%-át vállalná magára. 
  • Alfredo Pedullà: Amennyiben Kylian Mbappé a PSG-nél marad, a Juve újabb rohamot fog indítani Icardiért a mercato utolsó negyvennyolc órájában, azonban jelen pillanatban kevés esély mutatkozik az argentin megszerzésére. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juve nem adja fel az Icardi megszerzésére szőtt terveket, mivel Moise Kean mellett mindenképpen szeretnének még egy támadót igazolni Ronaldo távozását követően. A PSG ennek ellenére nem adott biztató jeleket a Bianconerinek, mivel a franciák nem nyitottak a futballista kölcsönadására, holott az Öreg Hölgy az elmúlt órákban egy- illetve két esztendőre szóló kölcsönajánlatot is tett a párizsiaknak. Ha Kylian Mbappé Real Madridba való átigazolása meghiúsul, Nasser Al-Khelaïfi alakulata átgondolhatja Icardi értékesítését, s beleegyezhet a dél-amerikai játékjogának átruházásába. 
  • Gianluca Di Marzio: Axel Witsel változatlanul a Juve első számú kiszemeltje a középpálya tekintetében. A klub egy ideje közvetlen kapcsolatban áll a belgával, aki nyitottnak mutatkozik a klubváltásra. Bár a Juve szívesebben igazolna középpályást azt követően, hogy eladott valakit a szóban forgó csapatrészből, nem kizárt, hogy Witsel végül ezen tervek kútba esése ellenére is magára öltheti majd a fekete-fehér mezt. A Borussia Dortmund nem gördítene akadályt a labdarúgó távozása elé, amennyiben megtalálná a játékos helyettesét az előttünk álló napokban. 

12:50

  • Alfredo Pedullà: A Juventus tárgyalásokat folytat a PSV-vel a csapat 19 esztendős trequartistája, Mohamed Ihattaren leigazolása kapcsán. Az olasz rekordbajnok már az ügylet lezárásán dolgozik.
  • Giovanni Albanese: Fali Ramadani Milánóban van abból a célból, hogy Pjanićot visszavigye a Juventushoz, a csúcstalálkozóra hamarosan sor kerül, csak órák kérdése. Az alternatívája Witsel, míg Icardi leigazolása egyre nehezebb feladat.
  • Giovanni Albanese:A következő órákban az alábbi kölcsönügyletek válhatnak hivatalossá:
    Ranocchia -> Vicenza
    Drăgușin  -> Cagliari
    Fagioli -> Cremonese
    Delli Carri -> Salernitana
    Pellegrini -> West Ham vagy Sampdoria

13:25

  • Alfredo Pedullà:A Juventust nagyon érdekelte Ihattaren, ezért kezdtek bele tárgyalásokba, amelyek hamarosan lezárásra kerülnek. 5 vagy 6 millió euróért + bónuszokért cserébe kerülhet Torinóba a Transfermarkt szerint 12 millió eurót érő 19 esztendős futballista.
  • Romeo Agresti: Még nem eldöntött kérdés, hogy Mohamed Ihattaren az első csapatnál jut szerephez, vagy az U23-ban.
  • Giovanni Albanese: Ihattaren a felnőtteknél fog játszani. Emiatt várhatóan változás fog történni az Allegri által rendelkezésre álló támadó felfogású futballisták terén. A két legesélyesebb a távozásra McKennie (Tottenham), vagy Kulusevski (Atalanta).
  • Romeo Agresti: Pjanić sorsa estefelé dőlhet el, kölcsönben érkezhet.
  • Gianluca Di Marzio: Ihattaren kölcsönben a Sampdoriánál fog futballozni.

15:35

  • Fabrizio Romano: Megkötötték az üzletet, a Juventus leigazolja Mohamed Ihattarent, aki kölcsönben a Sampdoriánál fog játszani. A játékos a következő órákban Olaszországban lesz ügynökével, Mino Raiolával.

14:25

  • Alfredo Pedullà: Luca Pellegrini nem igazol a West Hamhez, maradni akar a Juventusnál.

15:13

  • Romeo Agresti: A Juventus nem szerződteti Miralem Pjanićot.

16:03

  • Romeo Agresti: Üzlet nyélbe ütve, Ranocchia a Vicenzához szerződik kölcsönben.

18:40

  • Romeo Agresti Nincsenek pozitív hírek Icardiról. A PSG csak a saját feltételei szerint szeretné értékesíteni a labdarúgót (nyilvánvalóan nem kölcsönben) abban az esetben, ha Mbappé marad.
  • Romeo Agresti: Wesley ismételten a Sionhoz kerül kölcsönbe.
  • Mirko Di Natale: Az Atalanta érdeklődik Kulusevski leigazolása iránt! A közelgő ajánlattételről egyelőre nem kaptam megerősítést.
  • Giovanni Albanese: Egyelőre nincs egyetlen forró szál sem a Juventus mercatójában, és nagyon valószínű, hogy ez így is marad, de bármi megtörténhet. Spoiler: inkább a középpályán lehet még változás, mintsem a támadósorban.

19:05

  • Romeo Agresti: A Juventus már csak a kisebb nevek értékesítésére koncentrál. Azt gondoltam, hogy konkrétabb dolgok történnek a mai nap. Pjanićot nem igazolja le a Juve.

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 30-án, 19:05-kor.