FRISSÍTVE 17:12-kor – Mercato-hírek (augusztus 29.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 29-ének legfontosabb hírei.

  • Fabrizio Romano: Moise Kean ma éjfél körül megérkezett Torinóba, hogy visszatérjen a Juventushoz az Everton együttesétől. A támadó, aki délelőtt esik majd át az orvosi vizsgálatokon, két évre szóló kölcsönben, bizonyos feltételek mellett kötelezővé váló vételi opcióval csatlakozik a Bianconerihez. 

  •  Alfredo Pedullà: Elképzelhető, hogy a Bianconeri még egy támadót szeretne igazolni Kean megszerzését követően, kiváltképp az Empoli elleni teljesítményt követően. A vezetőség a következő órákban kiértékeli az előtte álló lehetőségeket. 
  • Alfredo Pedullà: Max Allegri visszatérését követően Manuel Locatelli, Miralem Pjanić, illetve Mauro Icardi leigazolását kérte a vezetőségtől. Az argentin továbbra is célpontot jelent, azonban a Juventusnak ki kell várnia a Kylan Mbappé tekintetében végbemenő történéseket az előttünk álló két napban. 
  • Gianluca Di Marzio: Allegri az Empoli elleni találkozó követően ismételten kijelentette a vezetőségnek, hogy mindenképpen szeretné leigazolni Axel Witselt, vagy Miralem Pjanićot a mercato utolsó napjaiban. 
  • Gianluca Di Marzio: Axel Witsel lehet a Bianconeri utolsó pillanatban végrehajtott igazolása a középpályára. A belga egyértelmű favoritnak számít a posztot illetően. 
  • Max Nerozzi: A Juve apró lépésekkel halad előre az Icardi-ügylet megkötése felé, azonban ennek tető alá hozásához meggyőző ajánlatot kellene tenniük a PSG-nek, mely egyáltalán nem lesz egyszerű feladat. Az egyetlen életképes konstrukciónak a kölcsön + vételi opciós formátum tűnik. 
  • 11:47 – La Gazzetta dello Sport: Moise Kean évente 3 millió eurót fog keresni a Juventusnál. 
  • 11:47 – La Gazzetta dello Sport: Kean a 7-es számú mezt fogja kapni. 
  • 12:02 – Giovanni Albanese: Megszületett az egyezség, Filippo Ranocchia a Vicenza együtteséhez kerül egy sima kölcsön keretein belül. 
  • 13:40 – Sky Sport Italia: A Juventus a mercato utolsó két napjában is arra törekszik majd, hogy leigazoljon egy támadót, valamint egy középpályást. 
  • 13:40 – Nicola Balice: A Juve az átigazolási piac utolsó napjaiban kétségbeesett rohamot fog indítani Mauro Icardi megszerzésének érdekében, azonban rendkívül nehéz lesz ennyi idő alatt leigazolni az argentin támadót. A Bianconeri a középpályán is fontos lépéseket tehet, mind az esetleges érkezők, mind pedig az opcionális távozók tekintetében. 
  • 13:40 – Alfredo Pedullà: Az immár szinte biztosan szerződtetendő Moise Kean minden szempontból a Juve első számú kiszemeltje volt a csatárposztot illetően, az olasz visszaszerzésének érdekében ugyanis a vezetőség már csütörtökön egyeztetésekbe bocsátkozott Mino Raiolával. Gianluca Scamacca mindenképpen folytonos játéklehetőséget szeretne, ezért pedig nem merült fel komolyabban az Öreg Hölgy illetékeseinél. 
  • 13:42 – Giovanni Albanese: A holnapi napon sor kerülhet Radu Drăgușin Cagliarihoz való igazolására. 
  • 15:33 – Loïc Tanzi: A Juventus nagyon szeretné leigazolni Mauro Icardit, s nem zárható ki, hogy a PSG valóban elengedi az argentint. 
  • 15:51 – Romeo Agresti: Moise Kean megérkezett a J Medical épületéhez, hogy átessen az ilyenkor megszokott orvosi vizsgálatokon. 
  • 17:05 – Gianluca Di Marzio: Allegri továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy szüksége van egy középpályásra a mercato vége előtt. A mester prioritása egyértelműen Axel Witsel, azonban a klub emellett szeretné eladni egy jelenlegi középpályását is, amennyiben erre lehetősége nyílik.  
  • 17:05 – Gianluca Di Marzio: Továbbra sem történt előrelépés a Mauro Icardiért folyó tárgyalásokat illetően. 
  • 17:12 – Fabrizio Romano: Moise Kean sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon. A Juve vezetősége már a tegnapi nap folyamán megállapodott az Evertonnal, ennek alapján pedig már csak a hivatalos bejelentés hiányzik az üzlet lezárásához. A Juve illetékesei most újabb igazolások lehetőségét fogják mérlegelni. Allegri mindenképpen szeretne egy középpályást, a lista jelen pillanatban Witsel és Pjanić neveit tartalmazza. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 29-én, 17:12-kor.