FRISSÍTVE 18:07-kor – Mercato-hírek (augusztus 16.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 16-ának legfontosabb hírei.

  • Mirko Di Natale: Radu Drăgușin mindenképpen a számára szükséges játéklehetőséget szeretné megkapni a követező idényben. A Cagliari jó opció lehet a román védő számára, ennek érdekében pedig a Juve illetékesei a mai nap folyamán megbeszéléseket folytatnak majd a szárdok vezetőségével. 
  • Daniele Longo: A Cagliari és a Bianconeri a mai napon találkozót tartanak majd Drăgușin ügyének tisztázása érdekében. 

  • Sky Sport Italia: A Juventus 8 millió eurót + bónuszokat ajánlott Paulo Dybalának, míg az argentin 10 millió eurót szeretne keresni a klubnál. Jorge Antun mindenképpen szeretné kieszközölni a fent említett összeg megadását. 
  • Sky Sport Italia: Manuel Locatelli nem lesz benne a Sassuolo barátságos mérkőzéseinek keretében, mivel a középpályás immár rendkívül közel áll a Juventushoz való csatlakozáshoz. 
  • Fabrizio Romano: Véleményem szerint Locatelli hamarosan a Juve labdarúgója lesz.
  • 09:05 – Gianluigi Longari: Manuel Locatelli útja nyílegyenesen a Juventusba mutat. A Bianconeri a lehető leghamarabb le kívánja zárni a tárgyalásokat, ennek érdekében pedig a felek a héten ismét találkozni fognak. 
  • 11:30 – Giovanni Albanese: Radu Drăgușin több játéklehetőséget szeretne, ez pedig előrevetítheti kölcsönadását, mely előreláthatólag egy két esztendős kölcsönügylet keretein belül történik majd meg. A fiatal védő iránt számos, Serie A-ban szereplő alakulat érdeklődik, azonban a Juve nem szeretné levenni kezét a futballistáról, aki érettebben, több tapasztalattal könnyedén visszatérhet a Bianconerihez a későbbiekben. 
  • 11:30 – Giovanni Albanese: A Juve és a Sassuolo illetékesei a mai napon telefonos egyeztetést tartanak majd Manuel Locatelli ügyében. Ha a feleknek sikerül megállapodniuk, a héten várható találkozójuk javarészt már csak a papírok aláírásáról, s a szerződés megkötéséről fog szólni. Amennyiben a tárgyalások eredményre vezetnek a mai nap folyamán, a két klub a Neroverdi milánói irodájában fogja letisztázni a transzfert az előttünk álló napokban. 
  • 12:15 – Luca Bianchin: Filippo Ranocchia hamarosan kölcsönben távozik valamely, nagy valószínűséggel a Serie B-ben szereplő olasz együtteshez. A középpályás számára a Vicenza, a Crotone, valamint az Alessandria jelentik a legvalószínűbb opciót. 
  • 13:42 – Daniele Longo: Ranocchia nagy valószínűséggel a kispadon lesz az Udinese elleni találkozón, ezt követően pedig minden bizonnyal kölcsönbe kerül a Serie B-be. 
  • 13:42 – Gianluca Di Marzio: Ranocchia iránt a Vincenza, a Crotone, illetve az Alessandria érdeklődik. A középpályás kölcsönben hagyja majd el Torinót. 
  • 13:45 – Mirko Di Natale: A Cagliari vezetősége optimista a Drăgușin-ügyletet illetően, s abban bíznak, hogy a mai nap folyamán sikerül megegyezniük a Juventusszal. 
  • 15:18 – Fabrizio Romano: A Juventus készen áll arra, hogy a héten megtegye végső ajánlatát Manuel Locatelliért. A feleknek már sikerült megállapodniuk 35 millió euróban, azonban a konstrukció és az utolsó részletek tekintetében még további egyeztetések szükségesek. A középpályás egyedül a Bianconerit akarja, az Arsenal többé nincs versenyben. 
  • 15:18 – Gianluca Di Marzio: A Juve a következő néhány órában megteszi végső ajánlatát Manuel Locatelliért, azonban mindezt nem személyes találkozó keretein belül fogja megtenni. 
  • 15:18 – Alfredo Pedullà: A Juve és a Sassuolo között újabb kapcsolatfelvétel várható az előttünk álló órákban. A felek már megállapodtak az üzlet transzferdíjáról. 
  • 18:07 – Romeo Agresti: Nem lesz új, négyszemközti tárgyalás a Sassuolo és a Juve között Locatelli-ügyet illetően, mivel 2021-ben már nem feltétlen szükséges személyesen találkozni egy megbeszélés kivitelezéséhez. A felek a mai, valamint a holnapi nap folyamán kapcsolatba lépnek egymással, hogy lezárják a transzfert, s megkössék a megállapodást. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 16-án, 18:07-kor.