FRISSÍTVE 10:21-kor – Mercato-hírek (augusztus 15.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 15-ének legfontosabb hírei.

  • La Gazzetta dello Sport: A Juventus 2025-ig tartó kontraktust, s évenkénti 8,5 millió eurós fizetést ajánlott fel Paulo Dybalának, míg a futballista 2026-ig terjedő szerződést, valamint 10 millió eurót + bónuszokat szeretne keresni. A felek hamarosan ismét találkoznak majd a tárgyalások folytatásának érdekében. 

  • Giovanni Albanese: Jorge Antun ellenajánlata meglehetősen távol áll azon elképzelésektől, melyeket a Juve felvázolt Dybala képviselőinek a felek második megbeszélésén. Az argentin környezete szerint a tárgyalásoknak 10 millió euróról kell indulniuk. 
  • Luca Bianchin: Radu Drăgușin nagy valószínűséggel elhagyja a Juventus idén nyáron, s kölcsönben a Cagliari együtteséhez fog csatlakozni. Az üzlet ennek ellenére nem tekinthető lezártnak, mivel a Genoa szintén erős érdeklődést mutat a román védő iránt. 
  • Luca Bianchin: Amennyiben Drăgușin távozna a Bianconeritől az elkövetkezendő hetekben, a belga Koni De Winter lenne az ötödik számú középhátvéd Max Allegri együttesében. 
  • 10:21 – Romeo Agresti: Szilárd meggyőződésem, hogy a Juve a következő héten megköti a végleges megállapodást a Sassuolóval, s lezárja a Locatelli-ügyletet. 
  • 10:21 – La Gazzetta dello Sport: A Napoli középhátvédje, Kostas Manolas iránt erősen érdeklődik az Olympiacos együttese. Amennyiben a görög futballista távozik, a déliek mestere, Luciaco Spalletti Daniele Ruganival pótolná őt. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 15-én, 10:21-kor.