FRISSÍTVE 16:01-kor – Mercato-hírek (augusztus 14.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. augusztus 14-ének legfontosabb hírei.

  • Romeo Agresti: Hamza Rafia, valamint Daouda Peeters egyaránt csatlakozni fognak a belga Standard Liège alakulatához az elkövetkezendő napokban. 
  • Alfredo Pedullà: A Sassuolo olyan vételi opciót szeretne belevenni Locatelli szerződésébe, mely nincs feltételekhez (így például a Bajnokok Ligája-kvalifikációhoz) kötve. A középpályás 35 millió eurós vételáráról már megállapodtak a felek, a jövő héten pedig minden bizonnyal a tárgyalások is lezárulnak majd. 

  • Sky Sport Italia: A Sassuolo mindenképpen a Locatelli-ügylet lezárására törekszik, hasonlóan a Juventushoz. Az olasz jelen pillanatban a Neroverdi csapatával edz, azonban tűkön ülve várja, hogy csatlakozhasson az Öreg Hölgy keretéhez. 
  • Romeo Agresti: A Juve vezetősége és Paulo Dybala ügynöke, Jorge Antun a mai nap folyamán ismét megbeszélést tartanak majd a játékos szerződéshosszabbítását illetően. 
  • Romeo Agresti: Adrien Rabiot sérüléséből kifolyólag az Udinese elleni szezonnyitó mérkőzés keretében minden bizonnyal a kölcsönadni kívánt Filippo Ranocchia is helyet kap majd, azonban Nicolò Fagioli az adott időpontban már új alakulatánál lehet, ahová szigorúan csak kölcsön keretein belül csatlakozhat. 
  • 10:19 – La Gazzetta dello Sport: Locatelli e pillanatban már nagyon szeretne csatlakozni a Juventus keretéhez, legkésőbb a jövő hét folyamán. 
  • 10:19 – Alfredo Pedullà: A Bianconeri és a Sassuolo közötti tegnapi találkozón annak ellenére, hogy nem született megállapodás, jelentős előrelépés történt, ugyanis a Neroverdi elfogadta a Juventus 35 millió eurós ajánlatát, melyet eddig nem jelenthettünk ki az egyeztetések kapcsán. A következő találkozón mindkét fél azon lesz, hogy teljesítse Manuel Locatelli álmát. 
  • 10:19 – Alfredo Pedullà: A Juve azon dolgozik, hogy minél előbb megállapodjon Paulo Dybala képviselőivel az argentin kontraktusának mielőbbi megtoldásáról. A felek a mai nap folyamán az anyagi feltételekről is szót ejtenek majd. 
  • 10:19 – Alfredo Pedullà: Miralem Pjanić továbbra is valós opciót jelent a Bianconerinél, s egyáltalán nem zárhatjuk ki annak lehetőségét, hogy a bosnyák visszatér Torinóba a mercato utolsó napjaiban, ugyanakkor érkezésének előfeltétele egy jelenlegi középpályás értékesítése lenne. 
  • 10:40 – Mirko Di Natale: Jorge Antun és a Juve vezetősége 12 órától kezdődően tárgyalnak majd Dybala ügyében. 
  • 13:22 – Giovanni Albanese: A fehér füst már a jövő hét legelején is felszállhat Locatelli tekintetében. A játékos az elmúlt időszakban közvetlen meetingen vett részt Giovanni Carnevalival, melyen megismételte, hogy csak és kizárólag a Juventushoz kíván csatlakozni, s semmilyen más együttest nem fogad el lehetséges úti cél gyanánt.
  • 13:22 – HIVATALOS: A klub U23-as csapatában futballozó Grigoris Kastanos a Salernitana játékosa lett, egy kölcsönt + vételi opciót, valamint a Juve számára biztosított visszavásárlási lehetőséget tartalmazó ügylet keretein belül. 
  • 13:22 – Giovanni Albanese: Radu Drăgușin tekintetében valóban fennáll a Cagliarihoz való csatlakozás lehetősége, ám a Juve más ajánlatokat is meg fog hallgatni a román védőért a mercato végéig. Amennyiben a futballista távozna, a klub továbbra sem igazolna új középhátvédet, mivel ebben az esetben Danilo és Mattia De Sciglio játszanának a poszton szükség esetén. 
  • 13:50 – Giovanni Albanese + Romeo Agresti egyidejűleg közzétett beszámolója: Véget ért a harmadik egyeztetés Paulo Dybala ügynöke, valamint a Juve illetékesei között. Az argentin futballista környezete ellenajánlatot terjesztett a Bianconeri elé a szerződéshosszabbítással kapcsolatban. A felek között távolság áll fenn, ám a megbeszélések a hónap további részében folytatódni fognak. 
  • 16:01 – Gianluca Di Marzio: Jorge Antun és a Juve vezetősége két órán keresztül tárgyaltak a mai nap folyamán. Az Öreg Hölgy a következő napokra vonatkozóan némi gondolkodási időt kért az ügynök szerződéshosszabbításról szóló ellenajánlatával kapcsolatban. A felek álláspontjai egyelőre távol állnak egymástól, azonban a klub és a képviselők a hónap végén ismét találkoznak majd. 
  • 16:01 – Alfredo Pedullà: Paulo Dybala kontraktusának tekintetében ismét a pénzkérdés jelenti a fő problémát, ugyanis míg a Juve semmiképpen sem szeretné körülbelül 1 millió eurónál nagyobb összeggel megemelni az argentin jelenlegi, 7,5 millió eurós bérét, addig Antun legalább 10 millió eurót szeretne kiharcolni ügyfelének. Mint ismert, a játékos tavaly 15 millió eurós bért követelt, mely igényéről az azóta eltelt időszakban egyértelműen letett. 

 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. augusztus 14-én, 16:01-kor.