HIVATALOS: Pjaca a Torinóhoz igazolt

pjaca_torino.jpgAhogy arra számítani lehetett, hosszas tárgyalássorozat után a Juventus hullócsillaga, Marko Pjaca sorozatban ötödszörre is kölcsönbe lett adva, ám ezúttal marad Torino városában, ugyanis a városi rivális FC Torino vette kölcsön a játékost, vételi opcióval. A Juventus szűkszavúan a következőképp jelentette be az üzlet megkötését a hivatalos oldalán:

"Marko Pjaca a következő szezonban a Torinónál fog játszani, miután hivatalossá tették a kölcsönszerződését, amely 2022. június. 30-ig érvényes, és egy vásárlási opciót is tartalmaz.

Az 1995-ben, Zágrebban született Pjaca 2016-ban csatlakozott a Juventushoz. Az utóbbi években kölcsön keretei belül megjárta a Schalke 04-et, a Fiorentinát, az Anderlechtet és Genoát.

Sok sikert ehhez az új kalandhoz, Marko!"

Ugyan sem a Torino, sem pedig a Juventus hivatalos oldala nem számol be arról, hogy a szóban forgó opció mekkora összeg is lehet, a Sky Sport Italia beszámolója szerint a Bikák 7 millió euróért tudják majd megvásárolni a horvát támadót, kinek 2023-ban jár le a szerződése a Bianconerivel.