FRISSÍTVE 13:15-kor – Mercato-hírek (július 27.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 27-ének legfontosabb hírei. 

 

  • Fabrizio Romano: A mai napig nincs érdeklődés a Tottenham Hotspur részéről Aaron Ramsey iránt.
  • Giovanni Albanese: A Juventus hivatalosan tájékoztatta arról a Santost, hogy tárgyalni szeretnének Kaio Jorge képviseletével, annak érdekében, hogy megbeszéljék a konkrétumokat egy esetleges decemberi átigazolásról, ugyanis a játékos szerződése akkor fog lejárni. A Juve nem akar részt venni licitháborúban.
  • Mirko Di Natale: A klubnak szándékában áll meghosszabbítani Chiellini, Dybala és Cuadrado szerződését, de eltart egy ideig, mire sikerül megtoldani a kontraktusokat.
  • Romeo Agresti: A két torinói együttes folyamatos kapcsolatban van egymással, hogy megpróbálják nyélbe ütni Marko Pjaca átigazolását. Az üzlet formátumáról még mindig tárgyalnak, de a játékos már beleegyezett abba, hogy a Bikák játékosa legyen. A két klub megpróbálja a héten lezárni a bizniszt.
  • Max Bielfield: A Dortmund nem akar 30 millió eurót fizetni egy középhátvédért ezen a nyáron. Kedvelik ugyan a játékost, de nem érdekli őket a leigazolása. Lehetséges lehet egy kölcsön+opció, esetlegesen kötelező vásárlási opcióval is, de mindez csak a Juventustól függ. Egyelőre nem történt ajánlattétel Demiralért.
  • Romeo Agresti: A Juventus teljes, mindenre kiterjedő megállapodást kötött Kaio Jorgével. A Bianconerinek most meg kell határoznia átigazolási stratégiáját, melynek alapján a klubnak mérlegelnie kell, hogy megpróbál-e egyezségre jutni a Santosszal, s most nyáron leigazolni a brazilt, vagy 2022 januárjáig várva ingyen szerződteti majd a fiatalt. 
  • Daniele Longo: A Juventus lépését követően Kaio Jorge ügynökeinek is mérlegelniük kell a támadó helyzetét, levonva a megfelelő konzekvenciákat annak érdekében, hogy a fiatal támadó szempontjából a lehető legelőnyösebb határozat szülessen majd. 
  • Fabrizio Romano: A Tottenham továbbra is tárgyalásokat folytat Cristian Romeróért, aki maga is prioritásának tartja a Spurshöz való csatlakozást, ugyanakkor a londoni alakulat továbbra sem kötött megállapodást az Atalantával. A Sarkantyúsok egyik B-tervének a Juve által is kiszemelt Nikola Milenković számít, akinek ára 15 millió euró. 

11:00

  • Daniele Longo: A Milan nem akar részt venni egy esetleges licitháborúban, kevésbé bíznak az üzlet nyélbeütésében, mint két nappal ezelőtt. A Santos dühös a játékos ügynökeire, mert azt kockáztatják, hogy a klub nem kap érte semmit. Jelenleg a Juventus van előnyben.
  • Gianluca Di Marzio: Emiliano Vignato testvérét, Samuelét figyeli a Juventus és az Inter. A 2004-es születésű trequartista nagyszerűen teljesített a Chievo Primaverában, és az első csapatban is már debütált. Mindkét klub igyekszik olcsón megszerezni a játékost, ám a Monza is megpróbálta szerződtetni a tehetséges olaszt, de a Chievo Verona elutasította a 2.8 millió eurós ajánlatukat.
  • La Gazzetta dello Sport: A Sassuolo nem akar olyan opciót, hogy egy esetleges eladás esetén az átigazolási összeg 25%-a őket illesse meg. Holnap ismételten találkozik a két klub, és van egy olyan érzésünk, hogy 35 millióba meg fognak egyezni.
  • La Gazzetta dello Sport: Demiral meg akarja győzni Allegrit arról, hogy méltó arra, hogy kezdőként számoljon vele. Ha a Juve el szeretné adni, a töröknek ez nem okozna komoly fejfájást, és elfogadná a klub döntését. A játékost a folytonos játéklehetőség érdekli.
  • Giovanni Albanese: A Frabottáért folyó versenyben jelenleg a Hellas Verona vezet.

13:15

  • Romeo Agresti: Jorge Antun már Torinóban tartózkodik, de először át kell esnie a 10 napos karanténon.

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 27-én, 13:15-kor.