FRISSÍTVE 14:20-kor – Mercato-hírek (július 26.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 26-ának legfontosabb hírei. 

  • Luca Bianchin: Paulo Dybala ügynöke, Jorge Antun hamarosan ismételten Torinóban lesz, azonban az olaszországi szabályok értelmében érkezését követően tíznapos karanténba kell majd vonulnia, ekképp a Juve vezetősége továbbra sem jelölte ki a képviselővel való találkozó dátumát. 
  • Romeo Agresti: A Juve illetékesei egyre pozitívabb kapcsolatba kerülnek Juan Cuadrado környezetével, ennek alapján pedig kijelenthető, hogy a kolumbiai futballista a következő hetekben hivatalosan is meghosszabbítja majd szerződését az olasz rekordbajnokkal. A kontraktus jelen állás szerint 2023-ig szól majd. 

  • Nicola Balice: Giorgio Chiellini nagyon közel áll a hosszabbításhoz, vele együtt pedig Cristiano Ronaldo ügye is megoldódhat, aki a Torinóba való visszatérést követően nagy valószínűséggel nem is fogja elhagyni az Öreg Hölgyet idén nyáron. 
  • Mirko Di Natale: Cristiano Ronaldo a mai orvosi vizsgálatok után edzésbe is áll majd a Bianconerinél. A Juve a héten a Dybalával és Chiellinivel folytatandó tárgyalások mellett elsősorban a Locatelli-ügylet lezárására törekszik majd, emellett pedig kísérletet tesznek Gianluca Frabotta átigazolásának befejezésére is. 
  • La Gazzetta dello Sport: Jelen állás szerint Mattia De Sciglio a Zebrák kötelékében folytatja pályafutását. 
  • Romeo Agresti: Amennyiben a Juventus idén nyáron értékesítené Merih Demiralt, nem kellene az átigazolási összeg adott százalékát továbbítania a Sassuolónak, mivel az erre vonatkozó záradék már lejárt az elmúlt időszakban. 
  • Mirko Di Natale: Az Atalanta és a Dortmund egyaránt kész kifizetni a Juve által kért, 35-40 millió eurós összeget Demiralért. 
  • Daniele Longo: A Frabotta-Atalanta ügylet az elkövetkezendő 24-48 órában lezárul, a klubok között megköttetett a megállapodás. A balhátvéd egy kölcsön + vételi opciós ügylet keretein belül csatlakozik a La Deához. 
  • Romeo Agresti: Cristiano Ronaldo és Max Allegri mindig is jó kapcsolatban álltak egymással, s mindig is tisztelték a másik felet annak képességei miatt. 
  • Daniele Longo: A Juventus továbbra sem tett hivatalos ajánlatot Kaio Jorge játékjogáért. Az egyetlen klub, mely ilyen megkeresést továbbított a Santosnak, e percig a Benfica volt. 
  • Nicola Balice: Demiral a Borussia Dortmundhoz való csatlakozást favorizálná, azonban az Atalanta is erőteljes érdeklődést fejt ki a törökért. 
  • 10:28Mirko Di Natale: Párbeszéd folyik a Juventus és Kaio Jorge képviselői között, de a klub semmiképp sem hajlandó 6 millió eurót fizetni egy olyan játékosért, aki pár hónap múlva szabadon igazolható lesz.
  • 10:28Patrick Berger: A Dortmund érdeklődik Demiral iránt? Igen! Hetek óta folynak a tárgyalások a BVB és a képviselői között, de nincsenek előrehaladott stádiumban az egyeztetések. A Ruhr-vidékiek biztosan nem fizetik ki a Juventus által kért 35 millió eurót, egy kölcsönszerződésen gondolkodnak, vételi opcióval. Az egyeztetések folyamatban vannak.
  • 12:57La Gazzetta dello Sport: A Tottenham Hotspurt érdekli az a lehetőség, hogy Aaron Ramsey-nek helyet biztosítson, ha a játékos menekülni kíván Torinóból.
  • 14:20 – La Gazzetta dello Sport: A Juventus és Juan Cuadrado képviselete folytatja a szerződéshosszabbításért folyó tárgyalásokat. Egyelőre nincs megállapodás, de mindkét fél érdeke, hogy rövid időn belül megtörténjen a kontraktus 2023-ig történő megtoldása.
  • 14:20La Gazzetta dello Sport: Az Atalanta soknak tartotta a Juve által kért összeget Frabottáért, a játékos kölcsön+opcióval került volna Bergamóba, de az Öreg Hölgy túl nagy árcédulát akasztott a szélső védő nyakába, ami eltántorította a Nerazzurrit. Jelenleg a Genoa és a Hellas Verona érdeklődik a futballista iránt.
  • 14:20La Gazzetta dello Sport: Drăgușin jövője a Juventusban van, a játékos nagyon szeretne maradni.
  • 14:20La Stampa: A Santoshoz közeli források arról számolnak be, hogy a Juve felgyorsította a tárgyalásokat Kaio Jorgéért. A Benfica ugyan többet ajánlt a játékosért, de a brazil Olaszországba szeretne szerződni.
  • 14:20Sky Sport Italia: Nincsenek kétségek afelől, hogy Chiellini hosszabbítani fog, amint visszatér az augusztus másodikán végetérő nyaralásából.
  • 14:20Romeo Agresti: Jorge Antun ma este és holnap reggel között leszáll Torinóban, de 10 napig karanténba kell vonulnia.

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 26-án, 14:20-kor.