FRISSÍTVE 15:36-kor – Mercato-hírek (július 25.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 25-ének legfontosabb hírei. 

  • La Gazzetta dello Sport: A Juventus továbbra is 30-35 millió eurót szeretne kapni a klubtól elvágyódó Merih Demiralért. A klub semmiképpen sem adna lejjebb igényén, ha valaki szeretné a törököt, ki kell fizetnie az említett összeget. 
  • Sky Sport Italia: Egyetlen klub sem érdeklődik Cristiano Ronaldo iránt. 

  • Sky Sport Italia: Manuel Locatelli nemet mondott az Arsenalnak, mivel mindenképpen a Bajnokok Ligájában szeretne futballozni a következő idényben. A Juventus kölcsön + kötelező vételi opció révén hozná Torinóba a középpályást. 
  • Sport: Miralem Pjanić mindenképpen vissza szeretne térni a Bianconerihez, s jelen pillanatban is tárgyalásokat folytat a torinóiak vezetőségével az ügylet kivitelezésének érdekében, megvizsgálva, hogy fennáll-e a transzfer lehetősége. 
  • 11:30 – Alfredo Pedullà: Gianluca Frabotta mindenre kiterjedő megállapodást kötött az Atalantával a személyes feltételeket illetően, melynek alapján hamarosan csatlakozik a La Deához egy kölcsön + vételi opciót tartalmazó ügylet keretein belül. 
  • 11:30 – Alfredo Pedullà: Amennyiben Cristian Romero valóban a Tottenham Hotspur alakulatához igazol, az Atalanta felerősítheti érdeklődését a Gian Piero Gasperini által igen nagyra tartott Merih Demiral iránt, akiért 30-35 millió eurót kérne az Öreg Hölgy. Az Atalanta másik jelöltje az argentin pótlására a Lille játékosa, Sven Botman lenne, azonban ő túl drágának bizonyulna a bergamóiak számára. 
  • 11:30 – Daniele Longo: Rendkívül közel a megállapodás a Juve és az Atalanta között Gianluca Frabotta ügyében. 
  • 11.30 – Giovanni Albanese: A Bianconeri a napokban elutasította a Liverpool 100 millió eurós, Federico Chiesáért továbbított ajánlatát. A Zebrák továbbra is eladhatatlannak tartják az olasz szélsőt, akivel Max Allegri projektjének egyik központi alakjaként számol. 
  • 11:30 – Romeo Agresti: A Juventus és a Sassuolo a közvetkező órákban meghatározzák a harmadik, Locatelli átigazolásáról szóló egyeztetésük időpontját. A tárgyalásokra jelen állás szerint jövő hét szerdán, vagy csütörtökön kerülhet sor. 
  • 15:36 – Romeo Agresti: Cristiano Ronaldo megérkezett Torinóba. A portugál futballista előreláthatólag holnap teszi majd tiszteletét a Continassán, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, s megkezdje a következő szezonra való felkészülést a klubnál. 
  • 15:36 – Gianluca Di Marzio: Merih Demiral a Borussia Dortmund legfőbb kiszemeltje a védelem tekintetében.
  • 15:36 – Fabrizio Romano: A Borussia Dortmund érdeklődik Demiral iránt, akit igen sok klub szeretne leigazolni a nyári mercato során. A BVB hivatalos ajánlatot szeretne tenni a török középhátvédért, akiért a Juventus továbbra is legalább 35 millió eurót szeretne kapni. A német alakulat hamarosan meghozza végleges határozatát arról, hogy valóban lépéseket tesznek-e a labdarúgóért, akinek az Atalanta is jó opciót jelenthet, amennyiben Cristian Romero elhagyja Bergamót. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 25-én, 15:36-kor.