FRISSÍTVE 12:46-kor – Mercato-hírek (július 24.)

Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Folyamatosan frissülő, napi hírösszefoglalónk ebben kíván segítséget nyújtani a csapat szerelmeseinek, mely az augusztus végéig nyári átigazolási időszak alatt is igyekszik mindig naprakész információkat közölni az Öreg Hölgy transzferjeivel, valamint az ezt illető pletykákkal és hírekkel kapcsolatban, mint mindig, most is a megbízhatóságot tartva szem előtt. Következzenek tehát 2021. július 24-ének legfontosabb hírei. 

  • Guido Vaciago: Miralem Pjanić képviselői a napokban találkoztak a Juventus illetékeseivel. A Bianconeri mérsékelten érdeklődik a bosnyák iránt, azonban ahhoz, hogy visszaszerezzék őt, mindenképpen el kell adniuk Aaron Ramsey-t, s a Barcelona játékosának is lejjebb kell adnia fizetési igényét. 
  • Romeo Agresti: A Juve nem mutatott érdeklődést Robin Gosens iránt. A klub Alex Sandróval tervezi a jövőt, akinek 7 millió eurós fizetése mellé egyébként sem férne be a keretbe a német futballista szerződtetése. 

  • Romeo Agresti: Allegri rendkívül boldog Dybala maradás melletti elkötelezett hozzáállása miatt, s igen örül annak, ahogyan La Joya teljesített az elmúlt napok közös tréningjein. 
  • Gianluca Di Marzio: A Juventus az elmúlt órákban információt kért a Santostól Kaio Jorge helyzetéről, mellyel a Zebrák bekapcsolódtak a brazil megszerzéséért folyó versenybe.
  • 08:18 – Gianluca Di Marzio: A Juve kész kihasználni, hogy az AC Milan és a Santos közötti kapcsolatok lazábbá váltak az utóbbi időszakban. A Rossoneri 6 millió eurót fizetne Kaio Jorge játékjogáért, míg a brazil alakulat 10 millió euró körüli összeget szeretne. 
  • 08:18 – Gianluca Di Marzio: A Juve első, Locatelliért tett ajánlata egy kétéves kölcsönről + 30 millió euró értékű kötelező vételi opcióról szólt, azonban a Sassuolo elutasította a megkeresést. A Neroverdi meggyőzése érdekében a fekete-fehérek azt is felajánlották, hogy a középpályás jövőbeli eladásának esetén a vételár 25%-a a Sasst illetné. 
  • 08:18 – La Gazzetta dello Sport: Az Atalanta nagyon erősen érdeklődik Merih Demiral iránt. Ha Cristian Romeo az elkövetkezendő hetekben távozna, s a La Dea leigazolná a törököt, akkor az Öreg Hölgy a befolyó összeg egészét Locatelli megszerzésére fordítaná. 
  • 12:46 – Giovanni Albanese: A Juventus úgy döntött, hogy a játékos fejlődésének biztosítása érekében kölcsönadja Félix Correiát, akiért számos olasz csapat érdeklődik jelen pillanatban is. 
  • 12:46 – La Gazzetta dello Sport: Giorgio Chiellini két évre szóló megállapodást szeretne kötni a Juventusszal, ugyanis mindenképpen pályára kívánna lépni a 2022-es katari világbajnokságon, míg fizetését 3,5 millió euróról 5 millió euróra emeltetné. 
  • 12:46 – La Stampa: Juan Cuadrado egyezségre jutott a Bianconerivel. A kolumbia futballista 2023-ig szóló kontraktust fog kötni a Zebrákkal, mivel Max Allegri egyértelműen alapemberként számolna a labdarúgóval. 

 

 

 

 

A hírforrások esetében használt színkódok az információ megbízhatóságát jelölik, az ehhez tartozó, nemrég több ponton is frissülő táblázat a Hírözönben található.

 

LEGUTÓBB FRISSÍTVE: 2021. július 24-én, 12:46-kor.